Heavy Hoempa boeken?

Heavy-Hoempa-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Zeven blazers en een drummer

Heavy Hoempa boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Heavy Hoempa

Heavy Hoempa bestaat uit 7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan!

Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Motörhead, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden en AC/DC.

Stevige kost, maar door de luchtige presentatie past dit niet alleen op het podium van een metalfestival, maar ook ‘zonder stekkers’ op elke braderie, straattheater en zelfs jazzfestival.

Maar altijd met een volume waar je haren van gaan wapperen!

Voor de echte zware metalen gelegenheden gaat het volume echter op 11 en worden ook de fijnproevers bediend met meezingers van o.a. Slipknot, System of a Down, Judas Priest en Pantera!

Boekingen Heavy Hoempa

In een 45 minuten durende podiumshow gaan de heren tot hardrock-bottom om hun helden te eren met instrumentale versies van Run To The Hills, Fear of the Dark en nog veel meer. Op Paaspop 2019 werd deze show voor de eerste keer gepresenteerd in een uitpuilende Thunderbolt.

Heavy Hoempa heeft inmiddels en indrukwekkende staat van dienst: Ze warmden het publiek op voor Volbeat in de Ziggo Dome en op Strijp-S, voor Guns ‘n’ Roses in het Goffertpark en ze speelden meerdere malen op festivals als onder andere Bospop, de Zwarte Cross, Appelpop, Paaspop Schijndel en Festyland en stonden als supportact van o.a. Anneke van Giersbergen in de Melkweg in Amsterdam en Hayseed Dixie in de Effenaar te Eindhoven…?

Tussendoor veroorzaakten zij ook nog een internethype; vijf miljoen views in een weekend met hun vertolking van The Ace of Spades van Motörhead.

De ideale act voor de opening van je hard rock café of gitarenwinkel, als voorprogramma, als surprise act op je motortreffen of personeelsfeest, als straattheater act, op het buurtfeest of festival dat je moet organiseren, als… Kortom: Heavy Hoempa!

Kom in de stemming

Heavy Hoempa boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Heavy Hoempa te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Heavy Hoempa wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Heavy Hoempa viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Heavy Hoempa online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Heavy Hoempa boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Heavy Hoempa kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Heavy Hoempa boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!