Hein Simons boeken?

Hein-Simons-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Hein Simons boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Hein Simons

Het is 1965, in het Limburgse Schaesberg wint de 11 jarige Heintje Simons ( 2 augustus 1955) een talentenjacht door op onnavolgbare wijze ‘Mama’, van Robertino Loreti,’ te zingen. De rest is geschiedenis. Producer, Addy Kleyngeld van CNR wordt getipt dat er in Bleyerheide, Kerkrade een jongen rondloopt met een stem als van een Nachtegaal. Kleyngeld reist af naar Limburg, waar de ouders van Heintje de uitbaters zijn van café De Hanni bar, genoemd naar moeder, Johanna Simons.
Mama

Het lied ‘Mama’

Bij CNR krijgt hij via Addy Kleyngeld een platencontract aangeboden . In oktober 1967 is zijn eerste hit een feit. Het lied ‘Mama’ schopt het tot een nr. 9 positie in de Veronica top 40. En niet alleen in Nederland, weldra prijkt de Nederlandse versie van ‘Mama’, ook op de Duitse hitparade. Een 90 seconden durend optreden in het populaire Duitse programma ‘Der Goldene Schuss’, zal hem met de inderhaast gemaakte, Duitstalige versie van ‘Mama’, naar de naar de hoogste regionen van de Duitse hitparade voeren. En daar blijft het niet bij ‘Ich bau dir ein Schloss’, en Heitschi Bumbeitschi’, brengen hem tweemaal naar de nr.1 positie in de Nederlandse top 40. ‘Oma’tje lief’, Ik Hou van Holland’, ‘Jij bent de allerbeste’, zijn mega hits. En dat is nog niet alles, zes maal zal Heintje de hoofdrol spelen in een Duitstalige film(alle filmposters zijn afgebeeld in het 16 pag. tellende boekje van deze Cd) en zijn stuk voor stuk kaskrakers. ‘Zwei kleine Sterne’, Ich Sing ein lied für dich’, bezetten maandenlang de hoogste posities in de hitparades van Europa.

Oversteek wordt gemaakt naar Amerika

In januari 1970 op de Midem, de muziekbeurs in Cannes, Frankrijk, zal hij worden onderscheiden met een platina award, voor de verkoop van meer 2 miljoen geluidsdragers in Europa, daarmee The Beatles en The Rolling Stones, ver achter zich latend. Door Radio Luxembourg zal hij worden onderscheiden met twee gouden Leeuwen en div. lauwerkransen. In Nederland zal Heintje, in maart 1970 in het programma ‘Grand
Amerika. De oversteek wordt gemaakt naar Amerika en ook hier zal hij met twee albums die worden gemaakt voor MGM Records met de abums, ‘MAMA’, en ‘BEST OF ALL, in de Amerikaanse billboard charts top 100 voorkomen. Op uitnodiging van MGM zal Heintje in september 1970 voor de eerste keer optreden in Amerika om vervolgens in november nog eens vier maal een optreden te verzogen in de Coast to Coast Tv show.

Boekingen Hein Simons

Wereldwijd zal ‘de nachtegaal van Bleyerheide’, meer dan 40 miljoen platen verkopen. 40 gouden en 10 platina onderscheiding zullen er aan hem uitgereikt worden Gala du Disc’, gepresenteerd door Mies Bouwman en Willem Duys, uit handen van Maurice Chevalier een Edison uitgereikt krijgen. In 1973 verschijnt het album “Ik Denk Aan Jou ‘ naar later zal blijken, zijn voorlopig laatst in het Nederlands gezongen album. De carrière van Hein Simons zal zich in de volgende veertig jaar vooral afspelen in de Duitstalige landen en China waar hij tot op de dag van vandaag razend populair is. Nu ruim 41 jaar later staat Hein Simons weer volop in de belangstelling en in de Nederlandse hitlijsten met het album ‘THUIS’

Een voorproefje van de single was reeds te horen en te zien in DWDD bij Matthijs van Nieuwkerk en het programme EEN VANDAAG.

De song ‘Gestolen Uren’ is de eerste single van het album ‘Thuis’.

Kom in de stemming

Hein Simons boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hein Simons te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hein Simons wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hein Simons viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hein Simons online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hein Simons boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hein Simons kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hein Simons boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!