Hessel en Ineke boeken?

Hessel-en-Ineke-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Hessel en Ineke boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Hessel en Ineke

Hessel en Ineke een duo met alleen maar bekende liedjes zoals bijvoorbeeld “vrij zijn als een vogel”, “de deur staat altijd open” maar ook “alles in het leven duurt maar even” of kleine vogel, iedereen kent ze toch, en gezelliger kan toch bijna niet ? Waar vinden we nog de muzikale gezelligheid van weleer ? maar dan wel retro en niet te oubollig! Het dansen met elkaar, het meezingen van al die mooie liedjes die dreigen te verdwijnen.

De sfeer van weleer

De sfeer van deze liedjes mogen nooit verloren gaan en worden je live gebracht door Hessel en Ineke. Eindelijk een energiek fris duo , wat al deze liedjes in een nieuw modern jasje, twee stemming, in close harmonie met het gezellige publiek ten gehore kan brengen. Het maakt Hessel en Ineke niet uit voor hoeveel publiek, al staan er tien mensen hun handelsmerk is dat zij er toch plezier in hebben.
Ook avondvullend te boeken

Boekingen Hessel en Ineke

Of het nu kort of avondvullend is Hessel en Ineke nemen je mee in hun enthousiasme. De doelstelling is ongedwongen gezelligheid waarbij een ieder niet stil kan blijven zitten voor zowel jong als meerderjarig

Kom in de stemming

Hessel en Ineke boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hessel en Ineke te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hessel en Ineke wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hessel en Ineke viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hessel en Ineke online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hessel en Ineke boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hessel en Ineke kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hessel en Ineke boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!