Het Te Gekke Heksen Team boeken?

Het-Te-Gekke-Heksen-Team-boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Het Te Gekke Heksen Team boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Mobiel entertainment voor jouw evenement. Deze griezelige heksen lopen rond en laten jouw gasten zich een hoedje schrikken. Of valt het uiteindelijk wel mee en zijn deze heksen eigenlijk toch wel heel vriendelijke varianten? Beleef het zelf en nodig Het Te Gekke Heksen Team uit op jouw evenement.

Het Te Gekkke Heksen team bestaat uit

  • De Steltlopende Heks. De heks die overal hoog bovenuit steekt en die je als opdrachtgever iets uit kunt laten delen.
  • De Ballonnen Heks. De heks die de mooie en leukste ballonfiguren maakt.
  • De Snoepjes Heks. De heks die heerlijke snoepjes uitdeelt.
  • De schminkheks. De heks die de kindergezichtjes (simpel) schminkt.

Boekingen Het Te Gekke Heksen Team

Let op! Tijdens de Halloween periode is het druk in Heksenland. Hierdoor kan het zijn, dat er in plaats van Heksen ook wel Griezels of Tovenaars meekomen. Het Te Gekke Heksen Team is ook te boeken met 3 personen. De schminker vervalt hierbij.

Het Te Gekke Heksen Team boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Het Te Gekke Heksen Team te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Het Te Gekke Heksen Team wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Het Te Gekke Heksen Team viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Het Te Gekke Heksen Team online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Het Te Gekke Heksen Team boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Het Te Gekke Heksen Team kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Het Te Gekke Heksen Team boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!