Volendans Meezingfeest boeken?

Het VolendansMeezingfeest Boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 700 personen

Het VolendansMeezingfeest boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Volendans Meezingfeest

“Het Volendansmeezingfeest” is in totaal 4 uur op locatie aanwezig. Het speciaal ontworpen decor zet gelijk de toon; een 5 meter lange klomp als DJ booth, Volendamse huisjes, een draaiende molen, kortom, we nemen u mee naar het oudste vissersdorp aan het IJsselmeer en trakteren de bezoekers op een ouderwets gezellige, aaneengesloten Volendamse avond, of beter gezegd een Volendansmeezingfeest!

Maar liefst 2 gastartiesten

Uniek aan dit format is dat er de hele avond alleen maar Volendamse liedjes zullen klinken, The Cats, BZN, Jan Smit, Nick en Simon enz., de palingsound zal door de speakers schallen. De DJ introduceert maar liefst 2 gastartiesten, echte Volendammers, zij zingen de sterren van de hemel, allemaal Volendamse liedjes, ze zingen eventueel duetten en dit drietal zorgt voor een knallende avond!

Boekingen Volendans Meezingfeest

Bijzonder is de samenwerking met het bekendste café van Volendam, ’t Gat van Nederland, het feestcafé van Volendam, dat als ‘hofleverancier’ haar artiesten uit eigen stal presenteert. De titel ‘De Allergrootste Hits van Volendam’ is een understatement, dit feest MOET je gewoon beleven!
Het Volendansmeezingfeest is een nieuw fris format dat voor een betaalbare prijs een volledig verzorgde avond neer zet. Een ludiek decor, geluid tot 700 personen, 4 uur lang de beste zangers van Volendam en een flinke dosis Volendamse gezelligheid maken dit feest tot een gegarandeerd succes. Een aanrader dus!

Volendans Meezingfeest boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Het VolendansMeezingfeest te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Het VolendansMeezingfeest wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Het VolendansMeezingfeest viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Het VolendansMeezingfeest online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Het VolendansMeezingfeest boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Het VolendansMeezingfeest kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Het VolendansMeezingfeest boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!