Hillstreet Band boeken?

hillstreet band boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 250 personen

Hillstreet Band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Hillstreet Band

In 2006 hadden Eddy (gitaar), Michiel (drums) en Sjoerd (bas/zang) al eens samen een gelegenheidsoptreden verzorgd. Dat was goed bevallen. Na een sabbatical van enkele jaren leek het de heren eind 2009 leuk om samen ‘weer wat met de muziek’ te gaan doen. Na enkele maanden muzieknummers uitzoeken en uitproberen in het repetitielokaal aan de Bergstraat in Merum werd de band uitgebreid met Jos en Jeroen op trompet. Wat een verrassing toen bleek dat Jos ook nog eens toetsen kon bespelen.

Boekingen Hillstreet Band

Nu nog een naam… aangezien het adres van het repetitielokaal de “Bergstraat” is, en een internationale carrière toch mogelijk moet blijven, is toen de naam Hillstreet Band gekozen. In juli 2010 was het eerste optreden een feit. Na het eerste jaar voornamelijk in en rond het eigen dorp optredens te hebben verzorgd werden ook verschillende optredens buiten het dorp gehouden.

Begin 2013 werd de band uitgebreid met Vicky op zang. Met de komst van Vicky is ook het repertoire fors uitgebreid en in 2016 heeft Michiel plaats gemaakt voor Ronald op drums.

Het doel van de Hillstreet Band is om elk jaar een paar leuke optredens te verzorgen met alleen maar covermuziek en zelf veel plezier te hebben op de bühne. De Hillstreet Band komt ook altijd pas een dag na het optreden de spullen ophalen… dat zegt waarschijnlijk al genoeg over de instelling… maar overal waar de Hillstreet Band heeft opgetreden zijn ze weer welkom voor nieuwe optredens. Als we de mensen een leuke avond kunnen bezorgen hebben wij dat ook.

Kom in de stemming

Hillstreet Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hillstreet Band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hillstreet Band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hillstreet Band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hillstreet Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hillstreet Band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hillstreet Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hillstreet Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!