Hotshots boeken?

hotshots boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Hotshots boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Hotshots

Hotshots is een professionele coverband met in hun repertoire een mix van popmuziek, soul classics en bekende funky nummers. De band verzorgde tientallen shows op onder meer de SS Rotterdam Cruise, Koninginnedag optredens, de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, diverse festivals in Midden- en Zuid-Nederland, en de gala filmpremière van “The Man Who Cuts The Sunday Roast”.

Boekingen Hotshots

Zowel de totale band als de individuele muzikanten uit dit gezelschap worden regelmatig geboekt voor studiowerk. Buiten HOTSHOTS! zie je deze musici ook terug in o.a. bands als Néobash, BOSCO, the Boston Tea Party, Tim Akkerman band, Jazz Beats NOW, June en in Nederlandse musicalproducties en theatershows.

Het repertoire van HOTSHOTS! bestaat uit onder meer funky nummers van Alain Clarke, Al Jarreau, Stevie Wonder en Justin Timberlake. Soulmuziek van Tower of Power, Chaka Khan en Kool and the Gang. Bekende popnummers van Sting, Toto, Phil Collins, Jamiroquai en Robbie Williams. En zelfs van eigen bodem zoals Bløf, Leaf en Marco Borsato.

Hotshots boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hotshots te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hotshots wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hotshots viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hotshots online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hotshots boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hotshots kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hotshots boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!