I am Oak boeken?

i-am-oak-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

I am Oak boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie I am Oak

Ze worden nachtliedjes genoemd. Muziek die je meeneemt op reis, dat schreven de juryleden van de 3VOOR12 Award 2011. Die prijs was voor Oasem (uitgesproken als geweldig) door I Am Oak, volgens de jury het beste Nederlandse album van dat jaar. De Utrechtse Thijs Kuijken schreef het folkalbum alleen en speelt het samen met I Am Oak. Een reis naar Finland was een enorme inspiratiebron voor de muziek, teksten en het hele idee van het album. Die grote gedachten komen in kleine liedjes en juist omdat Kuijken zich terugtrekt, zit het album vol spanning.

Boekingen I am Oak

Oasem is de volgende stap in een carrière die zich langzaam maar zeker ontvouwt. Het album vóór Oasem was meer akoestisch, nu zijn de gitaren aangesloten, hoewel elk nummer zijn kracht zou behouden als het akoestisch werd gespeeld. Kuijken heeft een album gemaakt om naar te luisteren, niet alleen een verzameling singles met wat fillers, het is een luisterervaring. In shows is het hetzelfde. Op dat moment is de kans ook groot dat de muziek je meeneemt, waar je dromen je ook heen willen brengen.

Kom in de stemming

I am Oak boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om I am Oak te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u I am Oak wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met I am Oak viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u I am Oak online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

I am Oak boeken

Dus bent u benieuwd hoe u I am Oak kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

I am Oak boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!