IrisQueen boeken?

IrisQueen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

In overleg

IrisQueen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie IrisQueen

IrisQueen is een tv-persoonlijkheid, actrice, artiest, model en een social media-tijger. Niets is IrisQueen onbekend. Dat blijkt uit haar veelzijdigheid van haar songs en vlogs op Youtube. IrisQueen is ook bekend van het tv-programma ‘Lang Leve De Liefde’ en ‘De Slechtste Chauffeur Van Nederland’. Als realityster trekt ze vele ogen naar haar toe. Keer op keer komt zij in de spotlights te staan op social media. Komt altijd op allerlei Juice, roddel/media-kranten en facebookgroepen voorbij. Hoe ze het wendt of keert … het gebeurt! Mensen hebben veel over haar te zeggen, maar ze doet altijd waar haar hart naar uit gaat.

Boekingen IrisQueen

IrisQueen is graag creatief bezig. Acteren en optreden is haar passie. IrisQueen is een hele enthousiaste, vrolijke meid en zorgt bij elk feest dat het dak er af gaat!!

IrisQueen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om IrisQueen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u IrisQueen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met IrisQueen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u IrisQueen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

IrisQueen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u IrisQueen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

IrisQueen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!