Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) boeken?

Iva-Wonder-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Iva Wonder

De nummers van Stevie Wonder hebben geen introductie nodig, ze zijn een deel van ons collectieve geheugen. Stevie Wonder behoort tot de meest succesvolle en invloedrijkste artiesten uit de popgeschiedenis. De Stevie Wonder Tribute is een heerlijke energieke show waarbij je kan genieten van alle mega hits zoals Signed Sealed Delivered, I Wish, Superstition, Sir Duke en nog veel meer!

Iva Wonder is één van de finalisten van het SBS6 programma ‘The Tribute’ (2022). In de muziekcompetitie proberen 11 bands de hits van hun favoriete band tot in de perfectie na te spelen waarin de muzikanten een ultiem eerbetoon brengen aan hun favoriete band. De optredens worden beoordeeld door een vakjury bestaande uit Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike. Daarnaast zitten 100 muziekliefhebbers in de zaal en zij hebben allemaal een stemkastje waarmee zij ook ieder optreden beoordelen met een cijfer. Het gemiddelde cijfer van deze groep telt voor 25% mee in de ranking naast de cijfers van de juryleden. Het programma wordt gepresenteerd door Gerard Ekdom.

Boekingen Iva Wonder

Leadzanger Iva heeft internationale ervaring als (backing)vocalist en performer bij ondermeer Sister Sledge, Neyo, KC & Jojo, Madonna, Audrey Hepburn, MC Hammer, Joe, Akon, Keith Sweat, 112, Fat Man Scoop, Jagged Edge, Joe Budden, Ludacris, Wayne Wonder, Funk Master Flex, Horace Brown, Sisqo (Dru-Hill), Corey ‘Latif’ Williams en Destiny’s Child. Samen met een dijk van een band de succesformule voor jouw event!

Kom in de stemming

Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!