Ivo van Breukelen boeken?

Ivo-van-Breukelen-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Bekend van Radio 538

Ivo van Breukelen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ivo van Breukelen

Ivo van Breukelen is geboren op 10 juli 1989 (Jeddah, Saoedi-Arabië) Kleine Ivo deed vroeger altijd radioprogramma’s van de zenders waar zijn vader naar luisterde na. Zo ontstond de liefde voor radio. Ivo heeft al wat ervaring op de landelijke radio, maar 6 januari 2014 was de dag dat-ie officieel bij de #1 van Nederland begon; 538!.

538 DJ On Tour show

Ivo is geboren in de Saoedi-Arabische stad Jeddah, de op één na grootste stad van het land met ruim 3 miljoen inwoners. Omdat zijn vader daar werkte, is Ivo daar toen geboren. Maar als je naar Ivo kijkt, zou je niet zeggen dat hij uit het Midden-Oosten komt. Keiharde hits draaien in het weekend in de kroeg en tijdens de 538 DJ On Tour show! Hij draait namelijk niet alleen plaatjes on-air, maar laat je ook dansen in het weekend!

Boekingen Ivo van Breukelen

Samen met Daniël Lippens hoor je Ivo van Breukelen elke maandag tot en met donderdag tussen 21.00 en 00.00 uur met De Avondploeg. Op zondagmiddag tussen 15.00 en 18.00 hoor je Ivo met de Top 40 op Radio 538!

Kom in de stemming

Ivo van Breukelen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ivo van Breukelen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ivo van Breukelen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ivo van Breukelen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ivo van Breukelen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ivo van Breukelen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ivo van Breukelen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ivo van Breukelen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!