Jack Million Band boeken?

Jack-Million-Band-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

17 musici + 2 zangers

Jack Million Band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jack Million Band

De Jack Million Band laat de balzaal opleven en inspireert met muzikale perfectie en een gevarieerd programma.

Het repertoire strekt van Big Band Swing der jaren 30 en 40 over de standaard ballroom en latin dansen tot disco en aktuele pop charts. De zangers interpreteren de klassiekers als bijvoorbeeld Frank Sinatra, Nat King Cole, Charles Aznavour tot wereldhits van Gloria Gaynor, Gloria Estefan en vele anderen.

Met de 17 professionele musici onder leiding van trombonist en arrangeur Jack Coenen en twee zangers is de band een internationaal werkend eersteklas dansorkest en speelde op top-evenementen in Duitsland, Nederland en België.

Naast het dans-repertoire verzorgd de Jack Million Band tevens dansbare shows zoals:

  • Frank Sinatra Show met Friso Kuperus
  • Andrews Sisters Show met The Jacquelines

Boekingen Jack Million Band

Onder fans van de Swing Era geldt de Jack Million Band als een van de wereld’s beste Big Band in de authentische stijl van de jaren 30 en 40 (Glenn Miller, Benny Goodman, Tommy Dorsey etc.). Herhaald was de band tot het Glenn Miller Birthplace Festival uitgenodigt.

Het orkest is uiteraard ervaren in artiesten begeleiding.

Repertoire Gala & Dans

Deze nummers zijn een keuze van ons veelvoudig repertoire, die wij bij gala- en dans gelegenheden inzetten. Voor het geval dat u speciale wensen heeft gelieve bijtijds ons te contacteren. Ook voor artiesten begeleiding staan wij op aanvraag open.

Hiernaast kunnen wij ook de volgende programma’s en shows aanbieden:

  • Frank Sinatra Show met Friso Kuperus, optioneel met strijkorkest ,,New Swing” met Friso Kuperus – de muziek van Frank Sinatra in een modern jasje
  • Big Bang Swing van de jaren 30 en 40 ,,Andrew Sisters” show met ,,The Jacquelines”
  • Glenn Miller Theater Show ,,Glenn Miller Army Air Force Band”, met strijkorkest

Kom in de stemming

Jack Million Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jack Million Band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jack Million Band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jack Million Band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jack Million Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jack Million Band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jack Million Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jack Million Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!