Jack van Raamsdonk boeken

Jack-van-Raamsdonk-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. Geluid

Jack van Raamsdonk boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jack van Raamsdonk

Jack van Raamsdonk werd in 1963 geboren in het bourgondische ’s-Hertogenbosch. En was al op zeer jonge leeftijd te zien op de nationale televisie als drumtalent in het programma: Stuif Es In van de AVRO. Daarin zag heel Nederland dat de jonge Jack een feeling had voor muziek.

Eigen opnamestudio

Begin jaren 80 ging Jack spelen bij de rockband Exit, waarmee hij een dikke hit scoorde met ‘Kom Bij Me Terug’. Jack was een populaire drummer en werd dan ook regelmatig gevraagd om in de studio’s van Telstar Music in Weert drumpartijen in te spelen voor artiesten zoals o.a. Henk Wijngaard, Tina Trucker en Theo Diepenbrock. De leergierigheid van Jack resulteerde uiteindelijk in een eigen opnamestudio in Den Bosch, tot zijn klantenkring behoorde een nog jonge Rene Froger, Jack Jersey, Rosy & Andres, Hans Kraay jr, Bobby Prins e.v.a.

Boekingen Jack van Raamsdonk

Naast zijn studiowerkzaamheden werkte Jack ook aan een solocarrière met 1 doel, lekker optreden voor een gangbare prijs en vooral heel veel lol maken! Hiermee is Jack tot de dag van vandaag nog altijd een veel gevraagde artiest. Samen met Kees Tel werkte Jack aan een eigen herkenbare sound en teksten met een boodschap. Wat resulteerde in een aantal zeer populaire nummers zoals: “Sri Lanka” en natuurlijk “Gas Erop GVD!”

Gas erop!

Alles omvattend is Jack een echte rasartiest die entertainen hoog in het vaandel heeft staan. Mouwen opstropen en gas erop!

Kom in de stemming

Jack van Raamsdonk boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jack van Raamsdonk te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jack van Raamsdonk wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jack van Raamsdonk viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jack van Raamsdonk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jack van Raamsdonk boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jack van Raamsdonk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jack van Raamsdonk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!