Jaks’nHyde boeken?

Jaksnhyde-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jaks’nHyde boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jaks’nHyde

Jaks’nHyde Fit met Feest!!! De meest waanzinnige, beestachtige muzikale bootcamp van Nederland! Vergeet de sportschool, vergeet de mud-run, stop met lijnen. Dit is de nieuwste trend als het gaat om fit worden. De twee meest energiek fitness-instructeurs van Nederland komen met een uniek concept voor de Nederlandse feest- en entertainmentmarkt. Feesten en fit worden. Kan niet…KAN WEL!!!!!!!

De instructeurs (De DJ’s)

In strakke trendy trainingspakken, snelle koppies, zweetbandjes om hoofd en beide polsen en volle stemmen gaan zij aan de slag met de zaal. Op een ongekend energieke wijze maken zij de hele zaal binnen no-time compleet gek. Met Gool Old Aerobic-hits, stampende beats, opzwepende klappers uit vervlogen tijden en killerbeats van nu staat de groep binnen enkele minuten in de juiste stand en op de dansvloer.

Boekingen Jaks’nHyde

Van 0 naar 100% energie binnen 2 platen. Dat is wat deze unieke instructeurs beloven en iedere keer ook weer waarmaken. In feesttenten, kroegen, theaters, festivals, bedrijfsfeesten of congressen.
60 minuten lang een heel strak muzikaal plan. Vele toonaangevende opdrachtgevers gingen jou al voor. Zij durfden out of the box te denken en te boeken.

Dit wordt de boeking waar jij nog jaren complimenten voor gaat ontvangen. Klaar om te feesten en fit te worden? Wordt fit terwijl je feest!

Kom in de stemming

Jaks’nHyde boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jaks’nHyde te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jaks’nHyde wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jaks’nHyde viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jaks’nHyde online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jaks’nHyde boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jaks’nHyde kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jaks’nHyde boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!