Jason Waterfalls boeken?

jason waterfalls boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jason Waterfalls boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jason Waterfalls

Go, go, JASON WATER… STOP! Deze Utrechtse rockers met volvette dance hooks hebben niks te maken met TLC’s hitje uit de jaren ’90. Als je deze band met hun Engelse sound geïnspireerde poprock hebt gheoord of gezien, ben je die vergelijking ook snel vergeten. Deze boys klappen keihard binnen met dikke riffs, smerige synths, catchy popvocalen en een bak live-energie die je doet watertanden, handenklappen en hardopzingen tegelijkertijd. Ook 3FM heeft door dat je deze band in de gatebn moet houden: nadat JASON WATERFALLS werd uitgeroepen tot 3FM Talent, kwam de band in hoge rotatie op de zender voorbij en werd de band gepresenteerd op Noorderslag. Niet gek dat meerdere singles van de debuut EP van de band in Spotify’s New Music Friday te horen waren.

Boekingen Jason Waterfalls

Met inmiddels ruime ervaring op zak als headliner voor uitverkochte zalen en als support act van de groten der aarde, gaat JASON WATERFALLS in het najaar niet alleen het land door met de Popronde, maar volgt begin 2021 ook een nieuwe clubtour.

Go, go JASONWATERFALLS! Of wacht, nee…

Hoogtepunten

 • 3FM Talent
 • Showcase ESNS
 • Uitverkochte headline shows
 • Spotify’s New Music Friday
 • Support shows Panic! At The Disco & veel meer
 • Meerdere Nr. 1 posities in alternatieve lijsten

Kom in de stemming

Jason Waterfalls boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jason Waterfalls te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jason Waterfalls wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jason Waterfalls viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jason Waterfalls online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jason Waterfalls boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jason Waterfalls kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jason Waterfalls boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!