Jay Jay Bauer boeken?

jayjay-bauer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jay Jay Bauer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jay Jay Bauer

Jay Jay Bauer, geboren 12 Juni 1975 te Haarlem. Een van Jay Jay ’s grote hobby’s was al van jongs af aan al muziek en deze hobby is met de jaren alleen maar groter geworden. Met heel veel liefde voor het Nederlandstalige lied, kon hij het dan ook niet laten om op 23 jarige leeftijd zelf de microfoon ter hand te nemen. Hij zong natuurlijk wel eens op familiefeesten waar hij dan ook veel complimenten kreeg voor zijn optreden, maar hijzelf was dan alles behalve overtuigd van zijn talent. Jay Jay had er dan ook nooit over nagedacht om te gaan zingen en al helemaal niet om er zijn beroep van te maken. Hij was namelijk al jaren aan de slag in zijn vaders autobedrijf.

Debuut single “Waar zou jij nu zijn”

Tot zo’n drie jaar geleden, toen Jay Jay Bauer weer eens stond te zingen op een feestje en in contact kwam met de bekende Nederlandse zanger Dario (bekend van onder meer de houseversie van Ben Kramer’s klassieker “de Clown”) Dario was zo overtuigd van zijn kunnen dat hij voor hem een platencontract regelde. Niet veel later daarop tekende hij een contract bij Pascherni Records en snel daarop volgde zijn debuut single “Waar zou jij nu zijn” Een dromerig lied, met een heerlijk zomerse klank.

26 in de Mega Top Honderd

Deze single scoorde meteen erg hoog in de Nederlandse hitlijsten met een notering van 26 in de “Mega Top Honderd”Dit was voor hem dan ook gelijk een leuke binnenkomer. Daarom kon zijn tweede single “Voor een nacht met jouw” natuurlijk niet uitblijven. Ook deze werd al snel gedraaid op alle radiozenders en met een notering van 12 in de Nederlandstalige top 30 was dit ook gelijk een leuke zomerhit.

Boekingen Jay Jay Bauer

Zijn derde single “Kom schatje kom” werdt Radio Nationaal schijf en kwam binnen op 54 in de Mega top-100, in de top 30 de bereikete de single de 8e plaats. De 4e wordt verwacht in Mei. Hiervan wordt verwacht dat deze het nog beter gaat doen in de Nederlandse hitparade’s Naast de singles is Jay Jay Bauer hard bezig aan zijn eerste album, wat er dit jaar moet gaan komen. Hoe deze gaat heten blijft nog even geheim.

Kom in de stemming

Jay Jay Bauer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jay Jay Bauer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jay Jay Bauer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jay Jay Bauer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jay Jay Bauer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jay Jay Bauer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jay Jay Bauer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jay Jay Bauer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!