Jayboogz boeken?

Jayboogz-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jayboogz boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jayboogz

Jayboogz is een jonge, getalenteerde rapper uit Amsterdam Zuid-Oost die het afgelopen jaar enorme stappen heeft gemaakt in zijn carrière. In juni 2017 heeft hij een contract getekend bij de platenlabel Avalon Music, waar hij hetzelfde jaar nog zijn debuut-EP ‘Disappear’ heeft uitgebracht. Hier staan onder andere zijn singles ‘Hoe Kan Je‘, ‘24/7‘ en ‘Friendly ft. Zefanio‘ op. Daarnaast werkt hij op zijn EP samen met artiesten als Kevin, Hef, Frsh, BKO en Giefa Sparkle.

Boekingen Jayboogz

Jayboogz bleef niet stil zitten en ging aan de slag voor zijn volgende project. Zes maanden na zijn debuut-EP ‘Disappear’ heeft Jayboogz zijn tweede EP ‘Nieuw Hoofdstuk’ gereleased. Op zijn EP ‘Nieuw Hoofdstuk’ werkt hij met artiesten als Sevn Alias, Jayh, Chivv en Eves Laurent. Ook heeft Jayboogz een verassende samenwerking met de UK-artiesten JB Scofield en Vianni op zijn single ‘Roll Thru’!

De Jayboogz wordt goed opgepakt door het publiek. Zo belanden beide EP’s in de Album Top 100 en behaald de track ‘Ready ft. Jayh’ binnen 3 dagen al meer dan 100k streams op Spotify. Een artiest met een glansrijke toekomst!

Kom in de stemming

Jayboogz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jayboogz te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jayboogz wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jayboogz viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jayboogz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jayboogz boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jayboogz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jayboogz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!