Jeopardy boeken?

jeopardy boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jeopardy boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jeopardy

Wil je een band, die durft buiten de lijntjes te kleuren? Stevige pop/rockcovers, gebracht met passie maar zonder poespas? Simpelweg een dikke liveband?

Dan ben je bij Jeopardy (spreek uit: Djeppardie) aan ‘t juiste adres! In september 2020 bestaat de band maar liefst 20 jaar. Deze 20 jaar muzikale evolutie heeft geleid tot een band die inmiddels weet wat ze kunnen. Dé band waar beeld en geluid naadloos samengaan en de toeschouwer wordt getrakteerd op een avond entertainment met alle bekende poprock in de hoofdrol.

Boekingen Jeopardy

Wat brengt Jeopardy: Passie on stage! Wisselende lead- en samenzang, subliem gitaarspel wat wordt gecombineerd met een “animal” achter het drumstel en geschoold toetsenwerk. Een spring-grage bassist maakt het verhaal compleet! Een gevaarlijk lekkere combinatie!

Durf je ’t aan om ’s wat anders te proberen? Jeopardy zal je niet teleurstellen……. Te boeken voor: kermissen, festivals, bruiloften, themafeesten en bedenk ’t maar!

Kom in de stemming

Jeopardy boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeopardy te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeopardy wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jeopardy viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jeopardy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeopardy boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jeopardy kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jeopardy boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!