Jeroens Jeugdshow boeken?

jeroens jeugdshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Jeroens Jeugdshow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jeroens Jeugdshow

Vindt u een goochelaar te saai, uw kinderen te groot voor een clown en een poppenkast heeft u ook al gezien… dan is hier de oplossing: Jeroen’s Jeugdshow.

Uw jeugdige publiek krijgt hier heel veel spannende dingen voorgeschoteld. Een trendy show voor de jeugd en iedereen dich zich jeugdig voelt. Kinds en volwassenen volgen relaxed het spektakel. Geboeid volgen zij de show met een hoog “meedoegehalte”. Schijnbaar moeiteloos bespeelt Jeroen het publiek op onderhoudende wijze.

De jeugdshow heeft een hoog “meezing-” en “meeklap” gehalte. De professionele samenwerking met de geluidstechnicus geeft de show spontaan een extra humoristische wending.

Boekingen Jeroens Jeugdshow

 • Assistente(n) verkiezing;
 • Deze persoon wordt Jeroen’s hulp op het podium;
 • Spekkenkampioenschap: Wie eet de meeste spekkies?;
 • Herken je hit;
 • Twee kantidaten strijden tegen elkaar wie de meeste hits uit o.a. de top 40 kan raden;
 • Meezingfestival. Met z’n alle de leukste liedjes zingen;
 • Hits for Kids. De toppers van dit moment;
 • Danswedstrijd. Wie is de beste danser of danseres?

Kortom: Een vrolijke, trendy show voor de jeugd en iedereen die zich jeugdig voelt.

Kom in de stemming

Jeroens Jeugdshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeroens Jeugdshow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeroens Jeugdshow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jeroens Jeugdshow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jeroens Jeugdshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeroens Jeugdshow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jeroens Jeugdshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jeroens Jeugdshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!