Jimmy Hadders boeken?

jimmy hadders boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 150 personen

Jimmy Hadders boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jimmy Hadders

“Ik leef voor mijn muziek” zegt Jimmy Hadders.

Jimmy speelt gitaar vanaf zijn 12e jaar en is al snel begonnen met het schrijven van eigen nummers en het ontwikkelen van een eigen smaak en stijl. Bij zijn zoektocht door de muziek en haar stijlen sprak de jaren ’80 glamrock/pop hem in het meeste aan. Daardoor is hij geïnspireerd geraakt en zelf zijn versie van deze 80’s sound te gaan maken.

Het resultaat vertaald zich o.a. in zijn nummer “Touch” en “Leave me alone”. Hij heeft beide nummers zelf geschreven, gecomponeerd en daarbij heeft hij ook alle instrumenten zelf ingespeeld. Zijn liveshows zijn helemaal over de top. Denk aan veel rook, vuurwerk, gitaren stukslaan, entertainment en veel energie op het podium.

Boekingen Jimmy Hadders

Jimmy heeft ook met meerdere bekende al samen gewerkt en op het podium gestaan. Mensen zoals Ron Bumblefoot (bekend van Guns ’n Roses), George Kooimans (bekend van Golden Earring) en Spike & Marcel (bekend van Di-rect).

Kom in de stemming

Jimmy Hadders boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jimmy Hadders te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jimmy Hadders wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jimmy Hadders viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jimmy Hadders online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jimmy Hadders boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jimmy Hadders kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jimmy Hadders boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!