JOE Party Boeken?

Joe-Party-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. technicus voor LED show

icon-notice

Opmerking

Inclusief de Joe Party Singalong

JOE the Party boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie JOE Party

Vier good times, great music met de JOE Party: een avond lang meezingen én dansen met jouw favoriete songs en muzikale verrassingen uit de 70’s, 80’s en 90’s! Stilstaan is geen optie! De dj’s van de JOE Party brengen 4 uur lang de beste hits in de mix, gecombineerd met interactieve presentaties en weggeefacties met unieke JOE-goodies voor een extra smile!

JOE Party gaat voor 100% meezing- en dansgarantie

De JOE Party gaat voor 100% meezing- en dansgarantie. Een uniek en volwassen concept met muziek van de grootste genres uit de jaren zeventig, tachtig en negentig; van disco tot dance, van pop tot rock en van hiphop tot R&B!

Avondvullende show met twee ervaren dj’s van de JOE Party

De JOE Party is een avondvullende show met twee ervaren dj’s van de JOE Party. We komen naar je toe met de beste audio-installatie en een spectaculaire lichtshow en leddecor die elke ruimte omtovert tot een dansvloer.

JOE the Party: Wat Krijg Je?

 • 4 uur JOE the Party
 • 3D led-decor van 6 bij 3 m².
 • Geluid tot 400 personen, optioneel bij te boeken
 • 2 top DJ’s
 • JOE goodies
 • Radioreclame op JOE

Boekingen JOE the Party

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol muziek, dans en pure extase! De JOE Party – een onvergetelijk feest!

JOE Party Boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om JOE the Party te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u JOE the Party wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met JOE the Party viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u JOE the Party online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

JOE the Party boeken

Dus bent u benieuwd hoe u JOE the Party kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

JOE the Party boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!