Johan Veugelers boeken?

johan veugelers boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Johan Veugelers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Johan Veugelers

Johan Veugelers is geboren op 23 april 1987 in Weert. Doordat Johan uit een zeer muzikale familie komt en er thuis altijd muziekinstrumenten zijn is hij al vanaf de luier bezig met muziek. Zijn echte muzikale loopbaan begint op 7-jarige leeftijd met het nemen van accordeon- en slagwerklessen. Het blijkt dat Johan gevoel heeft voor muziek, nauwelijks een jaar later staat hij al met zijn accordeonnetje op het podium voor publiek. Verder speelt hij vanaf zijn 8ste levensjaar zowel drums als accordeon in verschillende orkesten. Johan behaalt vervolgens een vijftal jaren achter elkaar het Limburgs en Nederlands kampioenschap slagwerk.

Ook was hij een van de oprichters van de succesvolle pop/rock band Eleven66 die van 2003 t/m 2009 de podia onveilig maakten. Ze werden uitgenodigd door de landelijke radiozender 3fm en speelden o.a. samen met Angelo Kelly van The Kelly Family. Johan werkt in 2005 samen met Mike Schaperclaus (bekend slagwerker bij verschillende orkesten, o.a. bij Paul de Leeuw) mee aan de totstandkoming van de DVD ‘Windkracht 6’ bedoeld om de interesse van jonge kinderen te wekken voor het slagwerk. In 2006 wordt hij wereldkampioen op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade als lid van een trio in de Top Divisie. Bij de muziekschool te Weert en bij Kreato te Thorn heeft hij o.a het A,B en C diploma slagwerk gehaald en een opleiding als instructeur gevolgd.

Boekingen Johan Veugelers

In 2009 wordt Johan genomineerd voor de Friends-for-music award. Als accordeonist is Johan in die tijd actief bij het spelen op feesten en evenementen. Als slagwerker heeft hij een aantal theaterproducties, CD- en DVD-opnames gedaan met het Nationaal Jeugd Slagwerk Ensemble.

Als freelance-drummer speelde Johan i.s.m. het Philips Symfonie Orkest met o.a. Ilse DeLange, Roel van Velzen, Caro Emerald, Alain Clark, Allesandro Safina en Paul de Leeuw.

In februari 2011 wordt Johan lid van ‘The Sunsets’. Samen met Annelies Winten vormt hij dit succesvolle Vlaamse accordeon-duo. Op het moment hebben The Sunsets 140.000 albums verkocht. Als lid van The Sunsets werkte Johan onder meer samen met The Gibson Brothers, Christoff, Lindsay, Andrei Lugovski, Frans Bauer, Django Wagner en Sam Gooris.

Kom in de stemming

Johan Veugelers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Johan Veugelers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Johan Veugelers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Johan Veugelers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Johan Veugelers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Johan Veugelers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Johan Veugelers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Johan Veugelers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!