Jorge Castro boeken?

Jorge-Castro-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jorge Castro boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jorge Castro

Jorge Castro werd geboren op 9 maart 1959 in Asunción, Paraguay. Begon zijn carrière in zijn vaderland, waar hij de eerste prijs won op een televisietalentenjacht van Canal 9 TV Paraguay in 1982. Deze prijs bestond uit een contract in dit genoemde TV zender. Aantal maanden later kreeg hij een andere contract om door heel Europa op te treden. Vanaf dit moment begon Jorge Castro een fantastische internationale carrière.

Henny Huismans Soundmixshow

Sinds de Jaren negentig werd Jorge Castro als ‘de 4e tenor’ erkent door de Europese pers en maakte een grote stap in zijn carrière met een onvergetelijke imitatie van Luciano Pavarotti’s Caruso, goed voor een eindoverwinning in de grote finale van de Henny Huismans Soundmixshow van 1991.

Vijftien records CD albums en 8 Live DVD´s.

Tot nu toe bezit hij meer dan vijftien records CD albums en 8 Live DVD´s. Tussen deze, in het jaar 2004, nam hij een eigen geschreven repertoire op van Italiaans en Spaans gezongen liederen in de Studio 2 van de beroemde Abbey Road Studios in London op, waar onder anderen de beroemde artiesten als The Beatles en The Rolling Stones hebben opgenomen. De materiaal van Jorge Castro werd voltooid met de deelname van het London Philharmonic Orchestra onder leiding van de Nederlandse maestro Harry Van Hoof, directeur van het Eurovisie Song Festival gedurende 25 jaar.

Jorge Castro & FRIENDS I

In 2006 launcht hij zijn album Emotions, en in 2007 zijn eerste CD/DVD “Jorge Castro & FRIENDS I” opgenomen in en live concert met groot orkest, koor en ballet in het theater Spant te Bussum, Nederland. In 2008 presenteert hij zijn tweede CD/DVD “Jorge Castro & FRIENDS II” ook opgenomen in een live concert in de Studio 21 in te Hilversum.

World Cup 2010 in Zuid Africa

Op 29 januari 2009 vierde de Zuid-Amerikaanse Voetbal Bond (CONMEBOL) de opening van het Zuid-Amerikaanse Voetbal Museum en het Convention Center waar Jorge Castro de artiestike hoofdpersoon was. Samen met een 110 man orkest, koor en ballet heeft hij nogmaals een prachtig concert bevestigt. De release van dit materiaal vind plaats in 2010 als promotie voor de World Cup 2010 in Zuid Africa. In dat zelfde jaar gaf hij een concert als een tribute aan de Paraguayaanse muziek die ook in 2010 uitkwam in een dubble pack CD/DVD presentatie als “Mi Patria Soñanda – Homenaje a la Música Paraguaya” (Mijn Gedroomde Land – Eerbetoon aan de Paraguayaanse Muziek). Ook heeft hij in dit jaar de productie van het audio-visuele materiaal van een geweldig concert in het opera-huis “Teatrul Odeon” te Bukarest, Roemenië, uitgebracht.

Boekingen Jorge Castro

Op 5 Mei 2011 heeft Jorge Castro een gigantish concert voor 50.000 personen gegeven ter ere van de 200 jaar bevrijding van Paraguay van de spaanse monargie waarvan ook een geweldig CD/DVD word gepresenteerd in 2012.Al de grote concerten die hierboven genoemd zijn werden uitgezonden in de jaren 2006, 2007 en 2008 door TROS Nederlandse Televisie en ook door de belangrijkse digitale Belgische zenders.
De concerten vanaf het jaar 2009 tot vandaag worden uitgezonden door OMROEP MAX.

Het jaar 2013 belooft voor Jorge Castro veel succes en muzikale top momenten zoals de artiest tot nu toe is gewend te leveren.

Kom in de stemming

Jorge Castro boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jorge Castro te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jorge Castro wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jorge Castro viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jorge Castro online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jorge Castro boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jorge Castro kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jorge Castro boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!