Jukebox Live boeken?

jukebox live boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 200 personen

Jukebox Live boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jukebox Live

Jukebox is geen gewone feestband. De reden voor de ver bovengemiddelde feestfactor is simpel. Jukebox bouwt het feest niet alleen, maar laat het publiek op een interactieve manier meebouwen.

Zo is de naam van de band Jukebox zeker niet uit de lucht gegrepen. “U roept, wij draaien” was en is nog altijd het motto. Het repertoire is daarom niet alleen eindeloos opzwepend, dansbaar, gezellig en divers, maar ook nog eens minstens even groot. Naar daadwerkelijk gespeelde verzoeknummers hoef je bij Jukebox niet ver te zoeken.

Enthousiaste interactie

Maar de wisselwerking stopt hier zeker niet. Opmerkingen en gebeurtenissen in de zaal worden direct, met de snelheid van het geluid, voorzien van humoristisch commentaar. Enthousiaste vrijwilligers worden ingezet als achtergrondkoor of showballet, maar mogen ook om andere redenen het podium eventjes met de band delen. Of het nu gaat om een bijzondere act, of het je laten toezingen op je verjaardag. Zelfs van een muzikaal begeleid huwelijksaanzoek staat de band al lang niet meer te kijken.

Kortom, of het nu een kermis, bruiloft, bedrijfsfeest, discotheek, verjaardag, of iets anders is, overal schroeft Jukebox in welklinkende harmonie met de feestgangers het dak er vakkundig af.

Boekingen Jukebox Live

Deze dynamiek, het enorme repertoire en het vermogen te improviseren maken dat geen enkel optreden met Jukebox hetzelfde is. En om dat effect nog eens te versterken is de band nu te zien in drie verschillende shows.

Maar ondanks verwoede pogingen de band zo aan u voor te stellen, gaat er toch niets boven een voorstelling op het podium.

Kom in de stemming

Jukebox Live boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jukebox Live te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jukebox Live wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jukebox Live viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jukebox Live online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jukebox Live boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jukebox Live kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jukebox Live boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!