Julio Iglesias Tribute boeken?

Julio-Iglesias-tribute-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

Julio Iglesias Tribute boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Julio Iglesias Tribute

De Julio Iglesias Tribute, ook bekend als de Dutch Julio Iglesias, is een Nederlandse schoolmeester die de wereld verovert met zijn eerbetoon aan de legendarische zanger. Zijn opvallende talent werd internationaal erkend toen hij schitterde in het populaire Spaanse talentenprogramma ‘España Got Talent’, waar hij het publiek wist te betoveren met zijn onmiskenbare stem en charme. Het filmpje van zijn adembenemende optreden heeft al meer dan 14 miljoen views op YouTube!

Boekingen Julio Iglesias Tribute

De Julio Iglesias Tribute al op jonge leeftijd zijn muzikale talent zien. Onder de begeleiding van zijn opa begon hij met gitaar spelen, maar het was het zingen wat hem echt raakte. Zijn bewondering voor Julio Iglesias bracht hem in 1996 naar de finale van de Soundmixshow, waar hij zijn talent aan een groot publiek toonde. Dit was slechts het begin van zijn internationale succes, met overwinningen in diverse talentenjachten wereldwijd en optredens in het buitenland.

Een optreden van de Julio Iglesias Tribute staat synoniem voor feest en romantiek, met de grootste hits van Julio Iglesias.

Graag geziene gast op vele evenementen

De Julio Iglesias Tribute is een graag geziene gast op vooraanstaande gala’s, bedrijfsevenementen en dinnershows over de hele wereld. Zo was hij in 2022 de hoofdact op de Pride in Spanje, waar hij voor zo’n veertigduizend bezoekers optrad. Met een overvolle agenda vol optredens en concerten in Nederland en Spaanstalige landen, is de Julio Iglesias Tribute hard op weg om de hele wereld te veroveren.

Kom in de stemming

Julio Iglesias Tribute boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Julio Iglesias Tribute te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Julio Iglesias Tribute wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Julio Iglesias Tribute viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Julio Iglesias Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Julio Iglesias Tribute boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Julio Iglesias Tribute kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Julio Iglesias Tribute boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!