Jungle By Night boeken?

jungle by night boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jungle By Night boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jungle By Night

Negen jaar geleden richtten negen vrienden een collectief op, geworteld in vreemde geluiden uit onbekende plaatsen. Het combineren van hun smaak en een ontembare honger naar muziek op jonge leeftijd. Bijna een decennium van het opwarmen van dansvloeren over de hele wereld later hebben ze de mannelijkheid bereikt. Jungle by Night combineert passie, vriendschap en invloeden van krautrock, dans, jazz en afro-beat tot een instrumentale krachtpatser, die vloeiend de taal van hun instrumenten (en elkaar) spreekt.

De band is een eigenaardig ensemble binnen haar eigen kosmos. Een dansbare en donderende live-act, die als geen ander contact maakt met menigten en onderweg plezier en energie uitstraalt. Op hun thuisbasis in Nederland heeft de band meerdere keren opgetreden op legendarische festivals zoals North Sea Jazz en Lowlands, terwijl ze Paradiso in Amsterdam de woonkamer noemde en de iconische locatie meer dan tien keer uitverkocht had. Door de jaren heen heeft Jungle By Night meer dan 450 shows opgevoerd in 24 landen, op de heilige gronden van Glastonbury, Fuji Rock en Montreal Jazz, Rough Trade NYC en optredens gegeven in alle Europese hoofdsteden.

Boekingen Jungle By Night

Eind 2018 markeert de release van hun vijfde album op de alom bekende Rush Hour Records. Living Stone ziet Jungle By Night nieuwe diepte verkennen. Ze hebben hun geluid aangescherpt, de randen verscherpt met een nieuw gevonden helderheid en hun synergetische energie versterkt tot een uniforme visie die is gevormd door negen levens, persoonlijkheden en smaken. Living Stone zal in november in de winkelrekken liggen.

Kom in de stemming

Jungle By Night boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jungle By Night te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jungle By Night wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jungle By Night viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jungle By Night online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jungle By Night boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jungle By Night kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jungle By Night boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!