Juri Verstappen boeken?

Juri-Verstappen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Juri Verstappen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Juri Verstappen

Juri Verstappen, bekend van Somertijd, het middagprogramma van Radio Veronica, waarin hij elke middag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen is met Rob van Someren en DJ Sven. Hij is ook te horen in andere programma’s van Veronica, maar dan als mix-DJ. JuriV, Juri Verstappen, draait al jaren in clubs en discotheken. Het begon ooit met een zelf in elkaar geschroefde discobar op schoolfeestjes, waarna hij al snel zijn ding mocht komen doen in een van de grootste clubs van Nederland, Locomotion Zoetermeer. “Een vriend van mij draaide daar weleens op een dance classics feest, dus ik vroeg of ik een keertje mee mocht, en voordat ik het wist stond ik voor een volle zaal te draaien! Dat was echt Old Skool. Ik had mijn oude elpees meegenomen en een stapel verzamel CD’s… Vanaf toen ben ik het echt professioneel aan gaan pakken”.

Draaien is gevoel

Veel lange draainachten volgden, de ene beter dan de andere. “Ik stond soms uren achter elkaar te draaien zonder onderbreking. Je hebt dan echt weleens momenten dat je het niet meer weet, maar je komt er toch altijd uit. Daar heb ik veel van geleerd. Draaien is gevoel. Je hebt te maken met het jaargetijde, de dag van de week, of artiesten die misschien groot nieuws zijn (Michael Jackson bijvoorbeeld). Maar vooral de mensen op het feest zelf. Je let op het publiek en de sfeer, en aan de hand daarvan kun je aanvoelen welke kanten je op kunt. Het is een soort wisselwerking. Jij bepaalt de sfeer met de platen die je draait en als dat goed uitpakt kun je weer een stapje verder. Als je dat goed weet uit te buiten kom je op een gegeven moment op het punt dat je bij wijze van spreken een willekeurige plaat kunt opzetten en dat iedereen het geweldig vindt”.

De kunst van het mixen

Tegenwoordig, met al die techniek kan iedereen wel draaien… NOT
Hoe leer je eigenlijk mixen, en is dat nou nog wel een kunst met al die techniek van tegenwoordig? “De kunst van het mixen leer je pas echt als je op een grote geluidset mag draaien. Op een zolderkamer heb je bijvoorbeeld normaal licht in plaats van felle, flitsende lampen, en bovendien is het geluid veel beter te volgen dan in de meeste discotheken. Mijn fascinatie voor mixende DJ’s begon bij de Grand Mixen die ik op de radio hoorde, maar ook door de DJ’s in de clubs. Het is eigenlijk net zoiets als het bespelen van een muziekinstrument. Als je heel lang oefent krijg je het een beetje door, en als je nog veel langer oefent word je er echt goed in. Of je het nou doet met vinyl, cd’s of een laptop, live mixen is een kunst. Je moet precies weten wat bij elkaar past qua tempo en toonsoort, en ondertussen moet je ook nog zo flexibel zijn om het publiek te kunnen pleasen met de platen die je draait”.

Radio Veronica Drive In Show

En toen je bij Veronica terecht kwam?
“Toen ben ik ook de Veronica Drive In Show gaan doen! Die zijn interactief door de presentatie, gekke dingen doen met de mensen in de zaal, en er gewoon een grote knotsgekke bende met ze van maken. Het leuke van de Drive In Show is dat mensen je kennen van de radio en dat jij naar ze toekomt om muziek te draaien en met ze dollen, alsof je hun vriend bent”.

Mixen op de Radio

Jouw mashups en mixen zijn ook te horen op de radio dus?
“Ja, dat klopt! Vorig jaar werd mij gevraagd een jaarmix te maken voor Hitradio (nu Hitradio Veronica), en dat was een groot succes. Aansluitend daarop kreeg ik mijn eigen mixuur op Hitradio Veronica. Elke vrijdagavond doe ik tussen zes en zeven uur de Hitradio Veronica Hitmix. Dat is een mix van een uur met de grootste hits van dit moment”. (www.hitradioveronica.nl). “Mashups zijn ook te gek, en daarom doe ik elke zaterdagavond rond 21.40 een mashup in het programma Club Classics met DJ Sven. Het heeft meestal een 90’s tintje, vandaar dat we het de Mega 90’s Mix noemen”.

Boekingen Juri Verstappen

Juri Verstappen is behalve een bekende Drive In Show jock dus ook een ervaren Club DJ die een verrassende en strakke mix neerzet. Behalve zijn enorme muziekcollectie beschikt hij ook over een zeer uitgebreide collectie video clips waarmee er nog meer sfeer wordt gecreëerd.

Kom in de stemming

Juri Verstappen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Juri Verstappen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Juri Verstappen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Juri Verstappen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Juri Verstappen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Juri Verstappen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Juri Verstappen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Juri Verstappen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!