Jurk boeken?

jurk boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jurk boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jurk

Op 15 januari 2010 verscheen het debuutalbum ‘Avondjurk’ van JURK!
Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven vormen samen JURK! De heren zijn bekend van hun samenwerking in het populaire VPRO programma ‘Draadstaal’. Daarnaast was Jeroen een van de ‘Lama’s’ en is hij te zien als teamcaptain bij ‘Ik Hou Van Holland’.

Met het debuut album ‘Avondjurk’ bewijst het duo ook muzikaal uit de voeten te kunnen. Het album, waar ruim 5 jaar aan is gewerkt is veelzijdig en sluit naadloos aan bij de uitverkochte theatertour met de gelijknamige titel langs 50 theaters. Kleine gevoelige nummers (Tram 7, Sporen, Lente) worden afgewisseld met frisse up-tempo songs (Zou Zo Graag, Niemand). ‘Sorry’ (met een Spaanstalig refrein) en het in het Limburgs gezongen ‘Verrukkelijke Leven’ zorgen ervoor dat ‘Avondjurk’ een groot muzikaal avontuur is dat liefhebbers zal verrassen.

Dennis van de Ven

Dennis van de Ven (1973) studeert in 1996 af aan de Toneelacademie in Maastricht. Na een aantal jaren te hebben geregisseerd richt hij zich op het acteren, schrijven en zingen. In 2000 gaat hij onder de naam JURK! een samenwerking aan met zijn beste vriend Jeroen van Koningsbrugge, wat resulteert in het absurdistische sketchprogramma NIEUW DIER. Hiervan neemt Dennis, naast het acteren, het grootste deel van de scripts voor zijn rekening. Dennis en Jeroen worden als duo echt bekend bij het grote publiek met het zelfgeschreven satirische VPRO-programma DRAADSTAAL (2007-2009).

Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge volgde de toneelschool in Maastricht en daarna de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Nog tijdens zijn studie, speelde Jeroen in HAMLET van Theu Boermans bij de Trust (winnaar Gouden Gids Publieksprijs 1998) en speelde in onder meer JEFF KOONS (Theu Boermans), HOOLIGANS (Peter Pluijmmaekers), VROLIKSTRAAT 26 HUIS (Marcus Azzini) en LEVEN IN HEL (Ramsey Nasr).

Daarop volgde in het seizoen 2003/2004 een rol in SCHEEPSJONGENS VAN DE BONTEKOE (Peter de Baan), GILGAMESJ van de Theatercompagnie en in 2005 Orkater’s DE KORTSTE EEUW (Gijs de Lange). Bij het grote publiek werd Jeroen vooral bekend door zijn rol als Harry Peeters in de dramaserie IC (IDTV). In 2005-2006 vertolkte Jeroen hoofdrollen in de tv series SPRINT en KOPPELS. Jeroen speelt de hoofdrol in de film LINKS (Foukje Tan).

Boekingen Jurk

Hij was een van de Kannibalen in DE KANNIBALEN en hij schreef zowel als acteerde in de komische sketches serie NIEUW DIER. In 2006 was Jeroen te zien als presentator van het programma MANNEN MANNEN. Twee jaar lang was hij een vaste Lama in het BNN programma DE LAMA’S. Jeroen strijdt als teamcaptain tegen Beau van Erven Dorens in het televisie programma IK HOU VAN HOLLAND en tegen Katja Schuurman in het programma TUSSEN DE OREN.

Kom in de stemming

Jurk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jurk te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jurk wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jurk viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jurk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jurk boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jurk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jurk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!