Kevin Madero boeken?

kevin madeiro boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Kevin Madero boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kevin Madero

Kevin Madero is een spontane en enthousiaste zanger van 29 jaar uit Eindhoven, die zich door zijn unieke stemgeluid en brede repertoire weet te onderscheiden van zijn collega’s.

Als kleine jongen was Kevin al met muziek bezig. Op 14-jarige leeftijd zong Kevin al voor publiek. Dat begon in Eindhoven in het stamcafé, maar nu 11 jaar later staat hij door het hele land op diverse podia met zijn eigen repertoire.

Zijn 1e single ‘Zo zonder jou’ is op 2 december 2012 uitgekomen en is een goede start van een veelbelovende carriere. In 2013 kwam de single ‘Zomerparadijs’ uit dat vrijwel meteen werd opgepakt door vele radiostations. Deze single is ook bekroont tot de PUURNL superschijf.

Boekingen Kevin Madero

Eind 2014 kwam de single ‘Dat komt allemaal door jou’ uit. Deze single is meer gericht naar de stijl die Kevin wil ontwikkelen, zijn eigen stijl. Ook deze single is tot verbazing bekroond tot de PUURNL superschijf en werd door radiostations als RadioNL, Sterren.nl et cetera zeer positief ontvangen.

9 mei 2015 presenteerde Kevin zijn nieuwe moederdag single in Eindhoven, een hele speciale ode naar zijn eigen moeder. 3 april 2016 is de single ‘Miljoenen Nachten’ uitgekomen. Een single dat nog steeds de ‘poppie’ sound van Kevin bevat, maar met deze keer wel net dat beetje extra ‘kroeg gehalte’. Ook deze single werd zeer positief opgepakt!

5 mei 2017 kwam alweer de 6e single ‘Blijf Bij Mij’ uit! Een mix van vele stijlen door elkaar… poppie, bubbling, volks… Kortom voor ieder wat wils! Kevin Madero is een welkome, muzikale verrassing op ieder feest!

Kom in de stemming

Kevin Madero boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kevin Madero te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kevin Madero wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kevin Madero viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kevin Madero online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kevin Madero boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kevin Madero kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kevin Madero boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!