Kids By Nature boeken?

Kids-by-Nature-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Kids By Nature boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kids By Nature

FRIENDS BY CHOICE, KIDS BY NATURE
De slagzin hierboven onthult het al; Kids by Nature is DJ, Producer & MC trio die ontstaan is door drie vrienden die individueel al jaren meegaan in de scene. Zo heeft de Producer (en tevens DJ) van deze act meegewerkt aan o.a. Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabhita – Hij is van mij (ft. Bizzey), Famke Louise & Caza – Slide & “Remi” het album van Ronnieflex dat 2017 het licht zag.

Mega hit “Summerjam”

Met hun mega hit “Summerjam” heeft Kids by Nature ruim 320.000 streams via Spotify mogen ontvangen. Daarnaast weten ze met hun maandelijkse “Kidspack” steeds weer de charts te breken.

Hits in een nieuw & vrouw vriendelijke jasje

Woorden schieten te kort om deze act uit te drukken: zigzaggend van 90’s en 00’s hits naar alle Pop, Hip-Hop en RnB hits van nu. Daarnaast worden de oudere hits vaak in een nieuw & vrouw vriendelijke jasje gestopt door de Producer van deze act. Dit maakt dat een set van Kids by Nature uniek is.

Boekingen Kids By Nature

Met optredens op festivals zoals Mystic Garden, Lakedance en festivalterrein Thuishaven weten de mannen van Kids by Nature keer op keer hun publiek feilloos aan te voelen. Vals zingen, heupen los gooien of guilty pleasures; het kan & mág al-le-maal!

Kom in de stemming

Kids By Nature boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kids By Nature te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kids By Nature wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kids By Nature viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kids By Nature online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kids By Nature boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kids By Nature kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kids By Nature boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!