Kids Kadabra – Goochelshow boeken?

kids kadabra goochelshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 a 50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Kids Kadabra - Goochelshow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kids Kadabra – Goochelshow

De voorstelling wordt gepresenteerd door goochelaar Paul. Hebben de kinderen eigenlijk wel fantasie? Want zonder fantasie kun je natuurlijk niet toveren! Paul haalt het boek der fantasie tevoorschijn. Maar dit boek is wel heel erg groot. Door middel van de fantasielift mogen de kinderen het boek op magische wijze inkleuren. Maar oh jee de kleuren staan niet binnen de lijntjes. Hebben de kinderen wel de spreuk uitgesproken?

De Kids Kadabra Magic Show is een humoristische en interactieve goochelshow. Hoe heeft Paul eigenlijk leren goochelen? En wat is zijn allereerste goocheltruc? Paul heeft de kaart met het konijn laten verdwijnen! Maar de kinderen hebben de truc natuurlijk door, of toch niet? Dat is wel een hele grote goochelstok en waar komt die paraplu eigenlijk vandaan? En hoe komt de parapluhoes nu plotseling in de zak terecht? Maar wat is er dan eigenlijk met de paraplu gebeurd?

Kinderen mogen natuurlijk ook assisteren. Maar dan is de goochelstok plotseling verdwenen! Oh jee wat nu? Geen probleem. Paul heeft altijd voldoende goochelstokken op voorraad. De show eindigt met een prachtige en kleurrijke productie van een groot doek waarop het einde van de show staat afgebeeld.

Boekingen Kids Kadabra – Goochelshow

De presentatie en het programma van de show wordt afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo heeft Paul een programma alleen voor kinderen van de onderbouw, bovenbouw, of een gemengde show voor zowel onderbouw en bovenbouw.

Bijzondere bepalingen Kids Kadabra – Goochelshow

  • Tijdsduur: 45 – 50 minuten
  • Exclusief decor, wel bij te boeken tegen meerprijs.
  • Geluid inclusief tot 100 personen

Kom in de stemming

Kids Kadabra – Goochelshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kids Kadabra – Goochelshow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kids Kadabra – Goochelshow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kids Kadabra – Goochelshow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kids Kadabra – Goochelshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kids Kadabra – Goochelshow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kids Kadabra – Goochelshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kids Kadabra – Goochelshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!