Klangstof boeken?

klangstof boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Klangstof boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Klangstof

Voor Koen van de Wardt is muziek maken een veel grotere bezigheid dan simpelweg iets creëren om de horen van een ander te vangen. “Hoe meer mensen reageren op mijn muziek, hoe minder eenzaam ik me voel”, geeft de zanger en muzikale architect toe die etherische, vaak verstilde maar altijd aangrijpende synth-verankerde muziek opneemt onder de naam Klangstof. “Voor mij gaat het erom dat ik in de studio kom en alle slechte gevoelens die ik in gedachten heb uitwissen.”

De in Nederland geboren, in Noorwegen opgegroeid Van De Wardt is op het eerste gezicht een gelukkige 24-jarige (“Mensen verwachten een zeer depressieve jongeman en in plaats daarvan krijgen ze deze lachende klootzak”), en toch wanneer hij zich terugtrekt naar zijn eenzame plek om muziek te schrijven, net zoals hij heeft gedaan sinds hij op 14-jarige leeftijd voor het eerst de gitaar oppakte, de angst, de negativiteit, het gevoel dat hij niet begrepen werd, het komt allemaal naar buiten. Het resultaat is een collage van de uiterst deftige maar meeslepende zang, strakke melodieën en experimentele beats en ritmes. “Het is een heel raar ding dat door mijn hoofd gaat als ik muziek maak dat ik mezelf niet eens begrijp”, zegt Van De Wardt. ‘Zo lang heb ik al mijn gevoelens als mens buitengesloten. En nu spreek ik die gevoelens uit via muziek. ‘

Boekingen Klangstof

Er is geduld in de klankcreaties van Klangstof: de muzikant is een vakman bij het construeren van het huiveringwekkende geluid van zijn verbluffende debuutalbum, Close Eyes to Exit. Het zit in de heldere, langzaam opbouwende single ‘Hostage’, elektrische gitaren zachtjes getrommeld, elektronische beats als een stijgende hartslag, die allemaal plaatsmaken voor een volledige release: ‘Ik rende voor onderdak / maar ik kwam daar’, zegt hij. Of zoals “Sleaze” in een oogwenk verandert van gefluisterde bekentenis (“Nintendo is het enige dat me aan het lachen maakt”) naar voortstuwende, regenboogkleurige synths.

Koen weet dat het een kracht is om diep in jezelf te reiken om uiteindelijk contact te maken met anderen. Daarom begon hij voor het eerst muziek te maken. Nadat hij op 14-jarige leeftijd met zijn gezin van zijn geboorteland Nederland naar het platteland van Noorwegen was verhuisd, bevond de eens zo sociale tiener zich volledig geïsoleerd. ‘Mijn leven was verscheurd en ik moest helemaal opnieuw beginnen.’ Hij raakte gecharmeerd van het baanbrekende album van Radiohead uit 1996, OK Computer, en met name de onderstroom van ongecontroleerde pijn in de stem van zanger Thom Yorke.

Klangstof – Everest

In korte tijd werd het maken van muziek een bijna manische bezigheid voor de beginnende muzikant. Zelfs na het bijwonen van Hedmark University College en het spelen van bas in een populaire Noorse band, Moss, voelde Van De Wardt zich gedwongen terug te keren naar zijn eigen bron. “Toen begon ik met Klangstof” – een naam zonder specifieke betekenis (“klang” betekent echo in het Noors en “stof”, stof in het Nederlands) – “en toen kon ik niet stoppen.”

Muziek maken en het delen met anderen heeft Koen vooral niet meer zo alleen. “Ik kom uit mijn oude wereld waar niemand iets kon schelen en stap in deze nieuwe wereld waar iedereen opeens om me geeft. Ik weet niet of ik het leuk zou moeten vinden of niet. Maar het is heel bijzonder. “

Kom in de stemming

Klangstof boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Klangstof te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Klangstof wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Klangstof viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Klangstof online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Klangstof boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Klangstof kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Klangstof boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!