Klapband boeken?

Klapband-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Klapband boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Klapband

Sneakers aan? Haar los? En belangrijker nog, riemen vast? Want met showband KLAPBAND! geldt maar één versnelling: plankgas. Met een indrukwekkende hoeveelheid energie neemt KLAPBAND! je mee op hun geheel eigen Highway To Hell. Gewapend met dynamische sets boordevol hits van nu en klassiekers van toen slinger je van gruwelijke pop/rock medleys naar intieme ‘zaklamp momenten’ en weer terug. Dit allemaal verpakt in het kenmerkende creatieve sausje van de band.

You want it? They GOT it.

Lead zanger Jake ‘Madman’ Monteiro blaast je omver met rake vocals en explosieve performance. Op gitaar, Michiel ‘Herr Direktor’ Dijkstra, die scheurende solo’s aflevert die je oren doen KLAPperen. Drummer Jimmy ‘BamBam’ van der Schalk en bassist Mees ‘The Machine’ Alkemade brengen een groove die je voeten niet kunnen negeren en toetsenist/backing vocals Maaike ‘Maestro’ Raat voegt een vleugje klasse toe met haar virtuoze skills.

Boekingen Klapband

Het kleurrijke vijftal komt moeiteloos samen om een ijzersterke en veelzijdige show neer te zetten die je continu laat dansen, zingen en springen. Dit wordt compleet gemaakt met neon effecten, de nodige confetti en veel interactie tussen publiek en band. Iedereen verlaat de tent met een euforisch gevoel.
Of je nu liever je adrenaline laat razen of even rustig weg droomt, KLAPBAND! heeft de juiste snaar voor elk event, groot én klein. Dus rest er nog maar één vraag

Kom in de stemming

Klapband boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Klapband te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Klapband wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Klapband viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Klapband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Klapband boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Klapband kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Klapband boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!