Lenie Gerrits boeken?

Lenie-Gerrits-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Lenie Gerrits boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lenie Gerrits

De grote passie van volkszanger Lenie Gerrits is muziek. Hij houdt van zingen van het levenslied. Hij is sinds 2007 actief in de muziek en heeft al vele singles en twee album op zijn naam staan.

Boekingen Lenie Gerrits

Al vele jaren is Lenie Gerrits ook wel bekend als “De Rolleman” wat vroeger de benaming was voor een traditionele woonwagen. Dat hij een Jongen van de Reis is, steekt hij geenszins onder stoelen of banken. Deze sympathieke zanger uit Arnhem heeft al meerdere albums op zijn naam staan en vele singles. Ook bij de televisie had men zijn talent ontdekt tijdens de serie van RTL5 “ Op het Kamp”. Wederom is Lenie de studio ingedoken bij zijn vaste volksproducer Martin Sterken die als geen ander weet hoe dit mooie repertoire mag klinken.

Lenie is trots op zijn cultuur

Met een repertoire met een zeer hoog meezing gehalte, brengt hij uw feestje tot grotere hoogte! Ook is hij bekend van tv hij heeft ook meegedaan aan het programma-bij ons op het kamp – 2021 bij rtl5 in seizoen 2 Ook is hij bewoner geweest bij Big Brother 2024 op RTL 5 .

Kom in de stemming

Lenie Gerrits boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lenie Gerrits te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lenie Gerrits wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lenie Gerrits viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lenie Gerrits online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lenie Gerrits boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lenie Gerrits kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lenie Gerrits boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!