Lex Gaarthuis boeken?

Lex Gaarthuis boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Lex Gaarthuis boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lex Gaarthuis

Lex Gaarthuis werd geboren op 1 november 1983 in het prachtige vissersplaatsje IJmuiden. Vanaf zijn 8e is hij met muziek bezig. Van blokfluit, piano en slagwerk wordt hij drummer in een band. Maar vanaf zijn 16e begint het plaatjes draaien. Radio blijkt zijn passie. Vanaf 1999 draait en werkt Lex voor een aantal lokale omroepen en webstations en vanaf 2006 komt zijn landelijke doorbraak via 100%NL, 3FM en SLAM!FM.

Marconi Award in de categorie ”Aanstormend Talent”.

Lex doorloopt ondertussen ook nog de Klas van 24 (dj/presentatie groep) van de Veronica Radioschool en de HBO studie Media Entertainment Management. In september 2007 is hij een van de drie genomineerden voor een Marconi Award in de categorie ”Aanstormend Talent”.

Boekingen Lex Gaarthuis

Hij maakt je nu elke werkdag wakker op 100%NL. Hij presenteert daar iedere werkdag tussen 06 en 10 uur de ochtendshow “100% Wakker”. Van Hollandsche Hits tot stampende beats : Lex draait het allemaal en zorgt dat je feest, bruiloft of evenement de juiste energie en sfeer krijgt!

Kom in de stemming

Lex Gaarthuis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lex Gaarthuis te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lex Gaarthuis wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lex Gaarthuis viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lex Gaarthuis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lex Gaarthuis boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lex Gaarthuis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lex Gaarthuis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!