Lizzy van der Ligt boeken?

lizzy van der ligt boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Lizzy van der Ligt boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lizzy van der Ligt

Lizzy van der Ligt is een succesvolle Nederlandse ondernemer, mode- en lifestyle styliste en online content creator op Instagram en YouTube.

In Nederland staat ze onder andere bekend voor haar werk als styliste voor magazines, modehuizen en beroemdheden/personalities. Lizzy heeft de foto- en video styling verzorgd voor de grootste nationale en internationale modebladen zoals Glamour, Grazia, Vogue en Linda.meiden. Ook werkt ze regelmatig samen met de grootste lifestyle- en modemerken zoals: Louis Vuitton, H&M, Mango, Calvin Klein, Núnoo Bags, Sony, Clinique, YSL Beauty, Levis en Nike.

Door Lizzy’s originele stijl en verfrissende outfit combinaties is ze een inspiratie voor veel vrouwen en mannen. Ze is uitgegroeid tot één van de grootste mode- en lifestyle influencers van Nederland. Lizzy houdt van reizen en nieuwe plekken ontdekken. Zij deelt dit ook grag met haar online publiek. Ze is zich er heel goed van bewust dat zij een bepaalde invloed heeft op haar following en vindt het belangrijk om bewustzijn te creëren voor belangrijke onderwerpen als ‘gender equality’ en ‘sustainability’.

Boekingen Lizzy van der Ligt

Lizzy is al meer dan 8 jaar actief in de Nederlandse mode-industrie. In 2017 heeft zij haar liefde voor mode omgezet in haar eigen kledingmerk, Le Café Noir Studio. Geïnspireerd door haar levensstijl vindt ze haar ontwerpen terwijl ze de wereld rondreist. De stijl van Lizzy is dan ook kleurrijk, met veen prints. Dit weerspiegelt ook haar verschillende collecties.

Kom in de stemming

Lizzy van der Ligt boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lizzy van der Ligt te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lizzy van der Ligt wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lizzy van der Ligt viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lizzy van der Ligt online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lizzy van der Ligt boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lizzy van der Ligt kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lizzy van der Ligt boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!