Loizy boeken?

Loizy-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Loizy boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Loizy

Loizy is een unieke vrouwelijke DJ-act die een ongeëvenaard niveau van energie en expertise geeft aan elk evenement waar ze performen. Deze drie ervaren en talentvolle vrouwen, combineren de beste DJ mixing skills, spectaculaire live vocals en opzwepende percussie met één resultaat: een waanzinnige show en performance!

Hun specialiteit ligt in de genres house en dance, en de sets zijn zorgvuldig samengesteld om die ​​energieke party vibe te creëren. De ervaring van deze leading ladies in de muziekindustrie zorgt ervoor dat ze een scherp oor hebben voor de beste sounds, een aangeboren vermogen om de menigte te lezen en hun sets aan te passen om het energie level op de dansvloer non-stop hoog te houden.

Boekingen Loizy

Wat Loizy uniek maakt, is hun dynamische podiumpresentatie en interactie met elkaar en het publiek. Live zang en percussie voegen een extra laag muzikaliteit en ritme toe aan de show, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat die men niet snel vergeet! Of het nu gaat om een ​​bedrijfsevenement, een openbaar festival of een privéfeest, Loizy is de perfecte aanvulling op elke line-up.

Kom in de stemming

Loizy boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Loizy te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Loizy wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Loizy viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Loizy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Loizy boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Loizy kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Loizy boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!