Luca Gilliot boeken?

Luca-Gilliot-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Luca Gilliot boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Luca Gilliot

Vanaf een jonge leeftijd kwam de uit Zaandam afkomstige Luca al in aanraking met de entertainment. Zijn opa is een bekende Surinaamse zanger en zijn vader een toonaangevende event promotor, hierdoor kan wel gesteld worden dat Luca is opgegroeid in een unieke omgeving. Dit zorgt ervoor dat hij al vanaf kinds af aan wist wat hij wilde worden.

The Next Boy/Girl Band

In 2016 nam Luca deel aan het SBS6 programma The Next Boy/Girl Band. Luca was geliefd bij de kijkers. Hij won het programma en kreeg een plek in de nieuwe boyband ‘4U!’. In zijn tijd bij 4U maakte hij grote stappen vooruit en ontwikkelde zich tot een ware ster en bouwde daarbij aan een enorme achterban op social media. Op moment van schrijven staat de volger-teller op Instagram op 80K volgers.

Boekingen Luca Gilliot

4U was echter niet Luca’s eindbestemming. Een solocarrière wachtte op hem. Een waarin hij zijn vele ambities en dromen in kwijt kon. Luca is dan ook een multi-talent dat van alles doet naast het maken van muziek. Denk aan modellen-werk en zijn eigen YouTube-kanaal dat reeds 36K abonnees kent. Onder de naam ‘Luca Like!’ zijn zijn vlogs daar te bekijken. Naast zijn muzikale projecten, modellenwerk en zijn eigen Youtube kanaal, is Luca ook op het witte doek te zien. Zo speelde hij in 2017 een rol in de film ‘Misfit’. Daarnaast werkt hij momenteel aan verschillende veelbelovend projecten waar hij al zijn talenten in naar boven laat komen.

Kom in de stemming

Luca Gilliot boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Luca Gilliot te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Luca Gilliot wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Luca Gilliot viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Luca Gilliot online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Luca Gilliot boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Luca Gilliot kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Luca Gilliot boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!