Ludduvudduh boeken?

ludduvudduh boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ludduvudduh boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ludduvudduh

Zoals elk mooi avontuur in het avonduur, ontstond een ruime 20 jaar geleden de Embryo van Ludduvudduh op de hoek van de plaatselijke bar.
Vier muzikale vrienden zittend onder rokerig gedimd licht, keken elkaar over hun halfvolle schuimloze glazen, indringend Urekariaans aan. Wat wil iedereen diep in het hart nou echt? Waarom geven we de mensen niet wat ze echt willen? Gezelligheid, Lol maken , ongegeneerd zingen en lallen, het feest der herkenning!

Daar, op de eikenhouten punt van die Veluwse toog, vielen de onder de curry bedolven tosti stukjes samen. Op die plek gingen de kerkklokken zingen en engelen voor de tweede maal pinnen. Het was zeker; De muzikale bron, van de kabbelende bergbeek die dit viertal tot die tijd aan de gang hield, zal kort daarop veranderen in een Muzikale Feest Tsunami. Ze hadden eindelijk het excuus gevonden om hun gezamenlijke passie voor het Nederlandse lied schaamteloos met elkaar te delen!

De expertise kwam samen, “Van mijn auto maak ik een bandbus”, “Ik schrijf de teksten”, “Ik bedenk het logo”, “Ik verf mijn gitaar goud”. Kosten nog moeite werden gespaard. De mannen hadden weer visie, hoop en vooral weer iets moois in het vooruitzicht om voor te leven. De “band der bands” was ontwaakt uit de diepste krochten van het midden van het land. Er werden plannen gesmeed, gordijnen vermaakt, Perzische tapijten gereinigd en instrumenten gepoetst.

Boekingen Ludduvudduh

Nu na een ruime 20 jaar samen op de bühne te hebben gestaan, hectoliters Ginger Ale en andere versnaperingen naar binnen gewerkt te hebben. Zeecontainers Foe Yong Hai overleefd hebbende, TGV’s vol met gillende meisjes van ons afwetende te houden, elkaars kinderen geboren te zien worden, huizen gebouwd te zien worden, relaties uit zien gaan, honderden feesten tot een hoogtepunt gebracht hebbende, mensen oprecht diep geroerd te hebben, bejubeld en bezongen te zijn. Zitten de mannen van Ludduvudduh nog steeds samen op diezelfde hoek van dat café, achter volle schuimende kragen, schaterlachend anekdotes op te rakelen over het laatste optreden in Drogteropslagen en het mysterie van de olifantjes. Of kruimige verhalen over de dochter van de bakker uit Steenderen, de hamburgers van de studentenvereniging uit Leeuwarden en de klapperende deur van de bandbus in Amersfoort.

En denk je nu Ludduvudduh, moeilijk woord? Neuhhhh!!

Begin met een “L”, twee keer dubbel “D” met precies daar in het midden een “V”, vul dit alles op met een klinker waar je “U” tegen zegt, en ervaar aan het einde een heuse “H” erlebnis! Dat is Ludduvudduh!

Kom in de stemming

Ludduvudduh boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ludduvudduh te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ludduvudduh wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ludduvudduh viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ludduvudduh online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ludduvudduh boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ludduvudduh kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ludduvudduh boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!