Maarten Vancoillie boeken?

maarten vancoillie boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Maarten Vancoillie boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Maarten Vancoillie

Een echte radio-dj ‘pur sang’ is wellicht een van de beste manieren om Maarten Vancoillie te introduceren. Geboren en getogen in België, werd hij op jonge leeftijd gebeten door de radiomicrobe en wordt nu beschouwd als een van de meest veelbelovende opkomende sterren aan dat firmament.

Na voor verschillende radiostations te hebben gewerkt, sloot Maarten zich in 2009 aan bij het commerciële radiostation Q. Hij begon in de vroege ochtenduren als dj, maar volgde al snel de immens populaire ochtendshow ‘Ornelis & Rogiers’ als redacteur achter de schermen. In 2012 verving hij Kürt Rogier als de tweede helft van de show die in 2014 omgedoopt werd met zijn eigen naam: ‘Ornelis & Vancoillie’. Een jaar later verliet Sven Ornelis zijn plek en kreeg Maarten een nieuwe co-host Dorothee Dauwe. Sinds 2016 vullen ‘Maarten & Dorothee’ elke werkdag van 16.00 tot 19.00 uur de prime-time avondspot.

Boekingen Maarten Vancoillie

In zijn vrije tijd koos Maarten ervoor om als dj-performer dichter bij zijn publiek te staan ​​op verschillende feesten en evenementen door het hele land. Met zijn perfecte portie nieuwe hits en gegarandeerde vloervullers bekoort hij het publiek van alle leeftijden. Maarten is zelfverzekerd op elk podium en blijft trouw aan zijn eigen ongedwongen stijl: een unieke mix van passie voor de muziek van vandaag en morgen.

Maarten Vancoillie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Maarten Vancoillie te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Maarten Vancoillie wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Maarten Vancoillie viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Maarten Vancoillie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Maarten Vancoillie boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Maarten Vancoillie kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Maarten Vancoillie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!