Marije van der Made (Dit Gebeurt er Als) boeken?

marije van der made boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Marije van der Made Dit Gebeurt er Als boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marije van der Made (Dit Gebeurt er Als)

Marije van der Made is met haar YouTube kanaal ‘Dit Gebeurt er Als’ in twee jaar een vaste waarde in de Nederlandse video scene geworden. Met haar experimenten op het gebied van health, lifestyle, sport en duurzaamheid/milieu heeft ze een eigen platform weten te creëren dat kijkers inspireert, informeert en entertaint. Binnen anderhalf jaar heeft ze 100.000 abonnees gehaald op YouTube, was ze genomineerd voor Beste Youtuber bij de Beste Social Awards en is ze regelmatig te zien in items van SBS, NOS en BNN/VARA.

Met haar achtergrond als redactielid van Women’s Health Magazine heeft Marije een diepgaande kennis in haar vakgebied, en je kunt van haar verwachten dat ze over de meeste hypes en buzzwords in de categorie heeft nagedacht en er een eigen mening over heeft gevormd.

Boekingen Marije van der Made (Dit Gebeurt er Als)

Marije is geen vlogger. Marije is een moderne creator die verhalen vertelt. Dat is momenteel vooral op YouTube, maar dat kan ovaral. Haar grootste kracht zit in het overbrengen van (soms heel) complexe boodschappen op een onderhoudende manier. Als er niet om gelachen kan worden gaat niemand kijken, en dan kun je nog zo’n goed verhaal hebben maar dan hoort niemand het. In haar aanpak zit een perfecte blauwdruk voor merken die graag intensiever met hun doelgroepen willen communiceren.

Marije is voor veel uiteenlopende zaken te boeken. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Mogelijke Talks Marije

Je hoeft geen Bitch te zijn om een Baas te worden
(Bedrijfs-)cultuur en carriere
‘Nice girls don’t get the corner office’ heeft zo’n 10 miljoen exemplaren verkocht. Bullshit, zegt Marije. Openheid, vriendelijkheid en ‘paying it forward’ zijn de elementen van een carrière waarin je precies kunt doen waar je hart ligt en al je doelen halen. En leuker nog: daarna heb je heel veel fijne mensen om je heen verzameld die het je gunnen in plaats van dat je een spoor van vernieling achter je laat. Doe leuk en eerlijk tegen elkaar, kan gewoon. Dat laat Marije aan de hand van een aantal voorbeelden zien, waarna in een aantal oefeningen mensen met hun eigen opvattingen kunnen gaan spelen.

Goed verhaal, lekker K__t
Merkstrategie en communicatie voor merken én creators
Communicatie vanuit een merk bestaat altijd uit drie onderdelen: Wat je publiek wil horen, wat jij wil dat ze horen en dat grijze gebied ertussen waar je fijn samen kunt spelen. Supermegabuzzword ‘Influencer Marketing’ wordt gezien als het ei van Columbus als het gaat om dit grijze gebied: dáár kun je via influencers als merk je verhaal perfect kwijt.

Ja, klopt. Soms. Maar dan zijn er wel een paar dingen waar je heel goed op moet letten en rekening mee dient te houden. In deze ‘Influencer Marketing 101’- talk loopt Marije door wat do’s en don’ts en krijg je een checklist mee waarna je zelf scherper en beter kunt communiceren met je publiek.

Kom in de stemming

Marije van der Made (Dit Gebeurt er Als) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marije van der Made Dit Gebeurt er Als te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marije van der Made Dit Gebeurt er Als wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marije van der Made Dit Gebeurt er Als viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marije van der Made Dit Gebeurt er Als online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marije van der Made Dit Gebeurt er Als boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marije van der Made Dit Gebeurt er Als kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marije van der Made Dit Gebeurt er Als boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!