Martijn Leopardi boeken?

Martijn-Leopardi-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Exclusief kilometervergoeding

Martijn Leopardi boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Martijn Leopardi

Wat begon als een grapje in Tante Roosje in Amsterdam is uitgegroeid tot een passie voor de muziek en het optreden. Even met vrienden een borrel doen. Waar hij spontaan van de dj een microfoon in zijn handen kreeg. “Maar ik wil dan wel een huisje op wielen” is wat hij zong. Dit werd door zijn vrienden gefilmd en goed ontvangen door het hele publiek. Het moment dat besloten werd om er serieus werk van te maken was daar!

Optredens Martijn Leopardi

Door de juiste mensen om zich heen is de passie intussen ruimere tijd uitgegroeid tot zelfstandig optreden en ook teksten schrijven. Van optredens in kleine kroegjes tot nu steeds vaker op grotere podia van toonaangevende evenementen.

Boekingen Martijn Leopardi

Martijn is nog steeds zijn eerste meters aan maken in de muziekwereld maar is bezig met een nieuwe fase in zijn muzikale carrière. Met het label Stream-Music is er een samenwerking tot stand gekomen en niet kort daarna is Martijn zijn eerste single ‘Drink Wat Met Mij’ uitgekomen.

Het mooiste wat er is

Hij had nooit gedacht dit te gaan doen. Met je stem mensen gelukkig maken is volgens Martijn het mooiste wat er is.

Kom in de stemming

Martijn Leopardi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Martijn Leopardi te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Martijn Leopardi wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Martijn Leopardi viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Martijn Leopardi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Martijn Leopardi boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Martijn Leopardi kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Martijn Leopardi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!