Martin Dams boeken?

Martin-Dams-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Martin Dams boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Martin Dams

Martin Dams zag op 13 maart 1970 het levenslicht. Al op zeer jonge leeftijd, Martin was 15 jaar, trad hij op als Elvis look-a- like in diverse talentenjachten. Het magische gevoel wat een artiest krijgt als hij optreed beviel Martin en sindsdien is hij dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Al snel kreeg hij een platencontract en zijn eerste single bereikte een hoge notering in de destijds zeer belangrijke Nederlandse top 40. De single “ Bye Bye Belinda ” zette Martin definitief o p de kaart en vele radio en tv stations omarmden hem.

Boekingen Martin Dams

Martin ontpopt zich als een ras artiest en vele optredens staan er inmiddels achter zijn naam. Ineens verrast Martin een ieder door plaats te nemen in het trio “ de piratentoppers”. Na vele successen vormt dit trio “Ancora” waarin Martin een belangrijke rol speelt. Na meer dan twee jaar “ Ancora “ en twee gouden awards rijker neemt Martin de beslissing om uit de groep te stappen en solo Nederland weer te veroveren. Niet onverdienstelijk want al snel is hij met zijn single “ Dat is nu over “ te zien in de landelijke BOB commercial. Al snel daarna weet Martin met zijn single “ Alandra “ de prachtige nazomer van 2016 te sieren. Martin werd door een carnavalsvereniging gevraagd zijn medewerking te verlenen op een nieuw uit te brengen single. Al snel schrijft Martin het liedje “ Tante Toos “ waarmee hij een muzikale uitstap maakt en wederom verrassend van zich laat horen. Martin is een doorgewinterde artiest die op elk feest op briljante wijze een juist veelzijdig repertoire ten gehore brengt. Als artiest wil hij maar één ding en dat is mensen vermaken met zijn kunsten. Onder het mom kwaliteit hoeft niet duur te zijn reist Martin op dit moment Nederland rond. Kortom : Martin Dams een veel geboekte artiest die na zijn show op vele feesten wederom welkom is.

Kom in de stemming

Martin Dams boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Martin Dams te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Martin Dams wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Martin Dams viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Martin Dams online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Martin Dams boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Martin Dams kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Martin Dams boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!