Martin Sifoy boeken?

Martin-Sifoy-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Martin Sifoy boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Martin Sifoy

Wie had ooit verwacht dat Martin Sifoy op zekere dag weer een rentree zou maken als zanger. In het voorjaar van 2007 maakte deze uit Didam afkomstige entertainer met zijn debuutsingle ‘Leven Zonder Jou’ best veel indruk bij een groot aantal liefhebbers van de Nederlandstalige muziek. In september van datzelfde jaar dook hij nogmaals de Sound Vision Studio van George Konings in voor de opname van ‘Duizend Sterren’. Ook deze plaat werd door de radiostations en het publiek goed ontvangen. Daarna nam hij bij een lokale studio een derde nummer op, maar die is nooit officieel uitgebracht. Deze track ‘Moeder Voor Altijd’ staat echter wel op YouTube. Vanaf dat moment bleef het stil rondom Martin. Omdat het opnemen en uitbrengen van singles nogal een behoorlijke kostenpost was moest hij een keuze maken omdat hij ook nog een gezin met drie kinderen moest onderhouden.

Boekingen Martin Sifoy

Toch bleek er een radiopresentator te zijn die opvallend vaak het nummer ‘Leven Zonder Jou’ draaide. Afgelopen jaar maakte deze presentator, Marcel de Vries, de overstap naar NPO Sterren.nl. Marcel ging daar op dezelfde voet verder en dat viel ook op bij de vrienden van Martin Sifoy. Zij gaven aan dat Martin een keer met Marcel contact op moest nemen omdat hij meerdere keren bij het draaien van deze single in de uitzending om zijn contactgegevens had gevraagd. Ook collega-presentator Jan Paparazzi bleek verzot op deze klassieker en daarom kon Martin niet anders dan een berichtje sturen naar de studio. Hij gaf aan dat hij het zeer kon waarderen dat ze, na al die jaren, nog steeds aandacht schonken aan deze oorwurm.

Kom in de stemming

Martin Sifoy boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Martin Sifoy te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Martin Sifoy wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Martin Sifoy viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Martin Sifoy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Martin Sifoy boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Martin Sifoy kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Martin Sifoy boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!