MEL Vinyl DJ

MEL-Vinyl-DJ-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

MEL Vinyl DJ boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie MEL Vinyl DJ

Vinyl DJ MEL is een ervaren en getalenteerde vinyl DJ uit Nederland, die zich specialiseert in het draaien van singles en LP’s uit de jaren 60, 70 en 80. Haar passie voor deze tijdloze muziek begon toen ze nog jong was en werd al snel haar specialiteit.

Met haar eigen draaitafels en installatie treedt DJ MEL op in verschillende clubs, feesten en evenementen en brengt ze haar publiek terug naar de gloriedagen van de populaire muziek uit de vorige eeuw. Haar repertoire omvat een breed scala aan genres, van klassieke rock en pop tot soul, funk en disco.

Boekingen MEL Vinyl DJ

DJ MEL heeft een unieke stijl ontwikkeld, waarbij ze haar liefde voor deze muziek combineert met haar vaardigheden op de draaitafels en haar vermogen om de menigte op te zwepen. Met haar energieke optredens en haar ongeëvenaarde muziekselectie heeft ze een trouwe fanbase opgebouwd en wordt ze erkend als een van de meest opwindende artiesten op de Nederlandse muziekscene.

Geheel eigen draaistijl

Met haar passie en toewijding heeft Vinyl DJ MEL een indrukwekkende lijst van singles en LP’s verzameld uit de jaren 60, 70 en 80 en heeft ze deze in haar eigen stijl nieuw leven ingeblazen. Haar publiek kan genieten van een unieke muzikale ervaring die hen terugvoert naar een tijdperk van vlotte en leuke muziek.

MEL Vinyl DJ

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om MEL Vinyl DJ te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u MEL Vinyl DJ wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met MEL Vinyl DJ viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u MEL Vinyl DJ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

MEL Vinyl DJ boeken

Dus bent u benieuwd hoe u MEL Vinyl DJ kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

MEL Vinyl DJ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!