Meneer B. boeken?

Meneer-B.-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Meneer B. boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Meneer B.

Het Dagelijks Leven van Meneer B.

Meneer B. is een eenzame ambtenaar die elke dag hetzelfde werk doet, hetzelfde op zijn brood heeft en in dezelfde file staat. Een rustig, saai leven van begin tot eind, zo lijkt het.
Maar sinds enige tijd wordt Meneer B. geplaagd door vreemde dromen en gebeurtenissen. Hij ziet zichzelf omringd door muzikanten, schreeuwend en swingend, zwetend en zingend…

Boekingen Meneer B.

Het Dagelijks Leven Van Meneer B. is een humoristische voorstelling over dromen en beperkingen, over het streven naar een beter bestaan, grootsheid en onbenulligheid. Bijzonder leuke stof tot nadenken voor iedereen vanaf 6 jaar, ook voor de papa’s en mama’s.

De voorstelling is een zinderende combinatie van slapstick, absurde humor, muziek en dans. Het verhaal wordt zeer beeldend en bijna zonder woorden verteld in een decor vol verrassingen, en is daardoor toegankelijk voor een breed publiek.

Meneer B. boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Meneer B. te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Meneer B. wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Meneer B. viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Meneer B. online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Meneer B. boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Meneer B. kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Meneer B. boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!