Michael Chitoe boeken?

Michael-Chitoe-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Michael Chitoe boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Michael Chitoe

Michael Chitoe staat al op vijf jarige leeftijd op het podium om Michael Jackson na te doen. Dit was en is ook nog steeds zijn grote idool. Op de leeftijd van twintig raakt hij in contact met Rutger Kroese en Giorgio Tuinfort, die op dat moment bezig zijn een nieuwe Nederlandstalige R&B Groep op te zetten, genaamd Fa4iT. (Favourit). Laatstgenoemde produceerd later voor Akon, Gwen Stefani, Lionel Richie én Michael Jackson. Na drie jaar vele optredens te hebben gedaan besluit de groep om uit elkaar te gaan.

Alles voor de band Follow that Dream

In 2002 werkt Michael een jaar lang in de studio met, ex Re-Play zanger, Mark Dakriet en Giorgio Tuinfort. Hierna doet Michael, samen met zijn broertje, Raymond, mee aan de talentenjacht: Alles voor de band Follow that Dream, op RTL4, waar de gebroeders Ben en Dean Saunders uiteindelijk de voorkeur krijgen. Michael en Raymond komen tot de laatste zestien.

Miljonair Fair in Amsterdam

In de zomer van 2010 ontmoet Michael Harald van Panhuis, eigenaar van Wellness centrum De Zwaluwhoeve. Harald geloofd direct in Michael en zet hem vervolgens weg op verschillende podia, zoals de Mrs. Globe verkiezing in studio 21 en de Miljonair Fair in Amsterdam. Ook stelt hij hem aan diverse mensen voor in de muziekwereld.

Boekingen Michael Chitoe

Sinds november 2010 is Michael Chitoe het `gezicht´ van de nieuwe Amsterdam City Spa Sarphatistraat, onderdeel van De Zwaluwhoeve. Op alle advertenties, folders, flyers, etc. staat Michael zijn gezicht.
Oktober 2010 maakt hij zijn eerste Engelstalige album, genaamd Uptown Downtown, een mix van soul en funky tracks.

Op 05 december 2010 brengt Michael Chitoe een van de nummers op dit album (Tonight) live ten gehore bij Harry Mens, in het programma Business Class op RTL7.

Kom in de stemming

Michael Chitoe boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Michael Chitoe te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Michael Chitoe wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Michael Chitoe viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Michael Chitoe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Michael Chitoe boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Michael Chitoe kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Michael Chitoe boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!