Millennium! boeken?

millennium! boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Millennium! boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Millennium!

De legende gaat dat zeven leden van Millennium! jaren geleden aan een grote ronde tafel in het kasteel van Camelot zaten. Tegenwoordig bevat de “Ronde Tafel van Winchester” nog steeds de namen van deze zeven ridders, die vochten voor de glorie van koning Richard.

Bij terugkeer van een van de kruistochten, wisten de leden van Millennium! de guillotine te ontsnappen door een magische elixer te nemen. Dit drankje bracht hen in een diepe slaap, waarna ze muzikaal wakker werden in een geheel nieuw tijdperk.

De millennials verbeterden hun vaardigheden verder in de Peaky Blinders-regio, waar ze tijdens de Eerste Wereldoorlog opnieuw werden opgeroepen voor het leger. Uiteindelijk maakten ze muziek voor alle Britse soldaten aan het westfront.

In 1930 riep prins Albert (de latere koning George IV en vader van koningin Elizabeth II) de leden van Millennium! in de volgorde van de Tempeliers. Tommy Shelby, een van de pas geridderde millennials, had een affaire met de jonge prinses en later koningin Elizabeth II. Toen koning George dat ontdekte, verbande hij alle leden van Millennium! uit de het Verenigd Koninkrijk. Door tragische gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog verloren ze elkaar uit het oog.

De mannen van Millennium! zijn per toeval met elkaar herenigd, in 1947. Koningin Elizabeth was nog steeds in het geheim verliefd op Tommy Shelby, ook al zou ze later dat jaar met de hertog van Edinburgh trouwen.

Boekingen Millennium!

Tommy Shelby, destijds een illegale uitsmijter in Carnegie Hall, besloot de bas op te nemen, omdat hij zijn worsteling met de Sloggers beu was. Zijn broer Arthur Shelby was pianist in een plaatselijke pub in Birmingham en hoorde Tommy zijn diepgaande deuntjes spelen. Arthur besloot mee te doen en nodigde ook zijn maatje Alfie Solomons, een vioolspeler, uit om de strijkerssectie te vormen.

Even later keerde Sir Freddy Thorne terug van een missie om paukeni in Senegal te spelen met de Kunjabi-stammen en nam hij nam de drums op zich.

Tijdens zijn reis had hij samengewerkt met de Griot (verhalenverteller) genaamd Billy Kimber, die djembé speelde in Senegal. Tijdens zijn reis naar huis. Freddy had een slavendrijver ontmoet, die hem twee prachtige, voormalige Moulin Rouge- zangeressen en -danseressen had willen verkopen: Miss May Carleton en Lizzie Starke.

Op een feestje haalden Freddy, Miss May en Lizzie de slavendrijver dronken binnen en ze ontsnapten met Billy naar het Verenigd Koninkrijk. Billy was het zat om alleen te zijn, dus besloot hij met Miss May te trouwen. Als carrièresoldaat kende Billy sergiant Moss, bekend om zijn geweldige gebrul als hij schreeuwde en gilde tegen mensen, ondanks dat hij een mooie stem en een klein hart had. Sergeant Moss zong het prachtige sonnet “Love on the Rocks” op Miss May en Billy’s bruiloft en de ridders besloten hem te vragen mee te doen met Millennium!

Hun kleine band was compleet toen vader John Hughes, die toevallig een geweldige banjospeler was, zich bij de gitaar voegde.

En dus was Millennium! geboren. Een nieuw tijdperk, nieuwe kansen werden verkend.

Dankzij het magische elixer hebben de millennials de test des tijds doorstaan. Door de jaren heen hebben ze alle coole muziek in hun repertoire genomen, die ze nu voor je uitvoeren in een funky, burleske stijl.

Kom in de stemming

Millennium! boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Millennium! te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Millennium! wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Millennium! viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Millennium! online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Millennium! boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Millennium! kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Millennium! boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!