Miss Valentine boeken?

miss valentine boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Miss Valentine boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Miss Valentine

De betoverende Miss Valentine is een unieke liefdevolle verschijning die uw gasten bedient met snoepgoed, lekkernijen en traktaties gedurende uw evenement. Natuurlijk is het mogelijk om één of meerdere ‘Missen’ in te zetten en daarnaast kunt u ook nog kiezen om uw gasten door ons exclusieve Valentine liefdeskoppel ‘Mr & Miss Valentine’ te laten verwennen.

Onze Valentine Hostesses zien er niet alleen uit om op te eten, maar zorgen ook echt voor een smakelijke sfeerbeleving van uw gasten! Geheel in liefdes-thema bieden wij een snoep assortiment wat is samengesteld met verschillende zoete snoepjes met hartjes vormen. Bezorg uw gasten vlinders in hun buik met deze zoete verschijning!

Boekingen Miss Valentine

Kostuum details

  • Er zijn diverse kleuren en modellen beschikbaar in ons assortiment, waardoor wij u verschillende variaties kunnen aanbieden;
  • Wij hebben verscihllende modellen, die op diverse manieren zijn in te delen of te stylen;
  • Het snoep assortiment is volledig aan te passen aan uw voorkeuren en wensen.

Miss Valentine boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Miss Valentine te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Miss Valentine wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Miss Valentine viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Miss Valentine online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Miss Valentine boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Miss Valentine kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Miss Valentine boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!