Mix & Party boeken?

Mix-and-Party-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Mix & Party boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mix & Party

Mix & Party is een mix van 3 soorten entertainment. Een geweldige live band, DJ en een zangeres met live-DJ. De afwisseling in live-entertainment zorgt ervoor dat de gasten zich geen moment zullen vervelen, er is voor ieder wat wils.

De band bestaat uit 5 professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de muziekwereld. Het repertoire bestaat uit dansbare nummers. Denk hierbij aan veel hits van nu, afgewisseld met herkenbare klassiekers. Tijdens de avond speelt de band gedurende een uur aaneengesloten, zonder pauze.

Boekingen Mix & Party

Bram Jacobs is de drummer van de band en tevens de DJ tijdens jouw feest. Door zijn ruime ervaring als drummer weet hij ook in zijn rol als DJ als geen ander wat het publiek nodig heeft voor een geslaagde party. Bram beschikt over veel kennis van muziek en kan het publiek perfect aanvoelen en hier vervolgens op inspelen. Uiteraard kunt u voorafgaand aan het feest uw muzikale wensen bespreken.

De zangeres verzorgt samen met de DJ een live set voordat de liveband van start gaat. Op deze manier komen de gasten alvast in de juiste stemming. Het repertoire van deze set sluit aan op de nummers van de live band zodat alles een mooi geheel vormt.

Kom in de stemming

Mix & Party boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mix & Party te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mix & Party wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mix & Party viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mix & Party online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mix & Party boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mix & Party kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mix & Party boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!