Mix and Party boeken?

Mix-and-Party-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Mix and Party boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mix and Party

Mix and Party is een energieke mix van live entertainment.
Een geweldige live coverband bestaande uit 5 professionele muzikanten die samen met een DJ zorgen samen voor een avondvullend programma met non-stop entertainment.

Boekingen Mix and Party

Mix and Party is te boeken voor een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, borrel en gala party. Geluid en licht tot 150 personen is inbegrepen in de prijs. Het repertoire van de coverband bestaat uit dansbare nummers. Denk hierbij aan hits van nu (Bruno Mars, Katy Perry, Rihanna, Dua Lipa) afgewisseld met herkenbare klassiekers zoals Madonna en Michael Jackson en leuke medleys met verschillende muzikale thema’s.(80’s,90’s,DJ’s etc.)

Voorbeeld van de opbouw van een avond van 4 uur:

-DJ opent de avond 30  minuten
-Live coverband 45 minuten
-DJ 30 minuten
-Live coverband 45 minuten 
-DJ sluit de avond af 90 minuten

Extra opties:
-Inloop set zangeres en DJ  30 minuten
-Alleen live coverband 2 sets 45 minuten

Kom in de stemming

Mix and Party boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mix and Party te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mix and Party wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mix and Party viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mix and Party online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mix and Party boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mix and Party kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mix and Party boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!